Traditionelle mønstre fra fortiden

instagram viewer

Stof fra Smyth's Schumacher Collection

"BEATRICE BOUQUET er et meget blødt linned, der fanger lys subtilt og gardinerer smukt. Jeg ville lave enkle gardiner - jo enklere, jo bedre - med en bronzestang og ringe eller en bambusstang, «siger designer Matthew P. Smyth. "Dette er ikke en alvorlig, kedelig damast - den har lethed. Prøve PONT ROYAL DAMASK på en lænestol med nederdel, som Austin Club Chair fra DessinFournir. GABRIELLE BRODERI er en elegant silke til let polstring. Det skal være på et strømlinet stykke som Comédie -stolen fra Hutton Home, så du kan se stoffets flotte linjer. Det sprøde, grafiske look af VARIGHEDSBRODERI bygger bro mellem nutidig og traditionel. Det ser bedst ud på store polstrede stykker såsom Wingback Sofa fra DessinFournir. " SCHUMACHER: 800-523-1200.

Raffia tekstur i kaffe

"Hvis du fylder et værelse med alle kraftige stoffer, går du ud af sindet. Du skal afvikle tingene, balancere teksturer og skala. Prøv dette på en sidestol. " CARLETON V: 212-355-4525.

Opio Leaf i palisander

insta stories

"Dette er et af de flotte, meget anvendelige stoffer, der virkelig kan binde et farveskema sammen. Det ville fungere i en stue, et gæsteværelse til gardiner eller på en stol. " SCHUMACHER: 800-523-1200.

Durance broderi i mineral

"Dette mønster er baseret på et antikt stof broderet med kædesømme. Vi opdaterede looket, så det føles friskt og nyt - endda lidt kantet, «siger Smyth. "På en stor sofa eller en banket ser du virkelig sømmenes bevægelse, den måde, den sløjfer over og under og skaber store cirkler. Det er ikke et frygtsomt stof - der sker meget - men den samlede effekt er rolig. " SCHUMACHER: 800-523-1200.

Beatrice Bouquet i mineral

"Mønsteret er en god skala - ikke stor, ikke lille. Det har meget åndedrætsrum. Det vil lave smukke gardiner, uanset din loftshøjde. " SCHUMACHER: 800-523-1200.

Casa Di Whitney i linned

"Medaljeeffekten er mønster, men ikke meget mønster - indviklet uden at have travlt. En god andel til puder, små stole. " TYLER HALL: 212-239-0362.

Toile Chenonceau i Creme

"Smukt vævet. Du kan se kvaliteten med det samme. Jeg har brugt den til firkantede puder uden trim - det er et rent, skræddersyet look. " CLAREMONT: 212-486-1252.

Gabrielle broderi

"De broderede perler ligner en perlerække. På en enkel sidestol med træramme ville det være et stykke diskrete smykker til rummet. " SCHUMACHER: 800-523-1200.

Tanti Figured Vævet i Aqua

"Et robust stof, der ligner et opdateret hestehår. Bladmønsteret har en vævet tapetlignende effekt, uden at det er overvældende. Fantastisk til en bænk eller osmannisk. " STROHEIM & ROMANN: 800-974-8444.

Silk Linen Strie i 955

"En af mine favoritter - farven, finessen! Det er ikke kræsen eller prætentiøst og fungerer lige så godt på en Billy Baldwin som på en Louis XVI stol. " HODSOLL MCKENZIE AF ZIMMER + ROHDE: 866-627-6899.

Pont Royal Damask i mineral

"Damasker har fået et dårligt navn, men dette er ikke en af ​​din mormors formelle damasks. Det tager sig ikke alvorligt. Jeg kunne se det som puder på en linned sofa. " SCHUMACHER: 800-523-1200.

Vallier Vine i Trøffel

"Vi har sat mange ting sammen i denne, som en collage: hollandske fliser, fransk nålespids, gammelt keramik, modedetaljer fra 1700-tallet," siger Smyth. "Det giver et stærkt udsagn - det er ikke for et stille, subtilt værelse. Det er til, hvor du vil have effekt - større polstring, vægge, vinduer. Disse brune ville fungere lige så godt i et soveværelse som på et bibliotek. " SCHUMACHER: 800-523-1200.

Cosma i rød/chokolade

"Dette stof bringer et smil til mit ansigt. Der er noget meget legende ved det. Jeg ville lave puder til sofaen. Det ville bryde alt mønsteret op og give øjet en chance for at hvile. " GP&J BAKER GENNEM LEE JOFA: 800-453-3563.

Gabrielle broderi i mokka

"Naturlig til gardiner. Det lange spænd af broderede perler har en elegant, klassisk effekt. For mig er det et couture -stof. Det er faktisk baseret på en Dior -jakke fra 1940'erne, jeg så i Paris. " SCHUMACHER: 800-523-1200.

Chainmail Weave i rødt

"Jeg ser dette for puder, men det kræver opmærksomhed på, hvordan det trimmes. Jeg kan se en blanding af chokoladerød. En lærer sagde engang til mig: 'Match aldrig, bland.' Det er det, jeg prøver at gøre. " MULBERRY HOME GENNEM LEE JOFA: 800-453-3563.

Martine Weave i Lichen

"Et interessant lille mønster til sidestole og lænestole er så svært at finde! Dette er baseret på Louis XVI skabsmarkering, så det har et antikt udseende. " SCHUMACHER: 800-523-1200.

Luberon Plaid i Bittersød

”Jeg har altid ønsket mig en plaid med masser af plads. Det kan være formelt eller uformelt, moderne eller traditionelt, på en enkel stol eller en med detaljerede forgyldte ben. " SCHUMACHER: 800-523-1200.