Antikfyldt køkken i San Francisco

instagram viewer

San Francisco Kitchen af ​​Susan Dossetter og Andrew Skurman

Det antikke egetræsskab, der oprindeligt var lavet til en fransk butik, er perfekt til en samler. Susan Dossetter fandt reproduktionen Windsor stole i Nantucket og fik bordet lavet til at arbejde med stolene og skabet. Gulvet er håndgnedet brede planke rød eg.

Loft i støbt gips

Gipsmotivet på loftet er fra Decorator's Supply. Emhætten over serien var en del af det originale køkken. Quiltede stålisoleringspaneler, der dækker Sub-Zero-køleskabet, bør være tilgængelige i enhver metalpladebutik. Den antikke slagterblok ved øen er på hjul, så den kan gå overalt, hvor den er nødvendig. Grydelister fra Williams-Sonoma var pulverlakeret i hvidt.

Stuehusvaske

The Farmhouse synks og Julia vandhaner er fra Waterworks. Bordpladen er lavet af to 3/4 tommer plader af Calacatta Oro -marmor sat sammen, for ekstra tykkelse, derefter toppet med et tredje lag i ryggen.

Sortiment i rustfrit stål og messing

Arkivfasede fliser af Waterworks giver en ren baggrund for La Cornue Chateau -serien, der er lavet på bestilling i poleret rustfrit stål og messing. Gulvet omkring området er dækket med sekskantede fliser fra Waterworks.

insta stories

Antikt bagerbord

De franske vintage håndklædeholdere, som Susan Dossetter tilføjede til det antikke bagerbord, er hængt op med vintage håndklæder, som hun har samlet gennem årene. Bagerbordet kom med en ny plateau med platin. Vintage og nye kageplader indeholder godbidder til børnene.