Hvad er Barbiecore? Barbiecore er den nye designtrend at besætte over

instagram viewer

Lige siden sat billeder fra de længe ventede Barbie filmen blev udgivet tidligere på sommeren, har vi mærket et varmt lyserødt energiskifte inspireret af de ikoniske plastikdukker. Mens filmen – instrueret af Greta Gerwig og med Margot Robbie og Ryan Gosling i hovedrollerne – ikke er sat til at blive udgivet før 2023, er mange mennesker klar til at føle, at de lever i en Barbie-verden. Trenden startede med mode og skønhed (tænk monokrome lyserøde outfits og bleget hår) og er ikke overraskende ved at sive ind i interiøret: Vi er officielt trådt ind i æraen med Barbiecore.

Heldigvis indebærer det ikke nødvendigvis at tage en fuchsia-farvet pensel til dine vægge at bringe denne trend hjem. Alt du behøver er et par dekorative stykker til at pifte vignetter op her og der - og hvis hot pink ikke er din ting, vil enhver nuance af pink gøre det trick. Her er 17 Barbiecore-inspirerede indretningsstykker, vi i øjeblikket kigger på:

Kelly Allen er den nuværende Associate Editor på Smukt hus, hvor hun dækker design, popkultur og rejser til digital og trykt magasin. Hun har været med holdet i næsten tre år, deltaget i branchearrangementer og dækket en række emner. Når hun ikke ser alle nye tv-serier og film, gennemser hun vintagebutikker, beundrer hotelinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere arbejdet for

insta stories
Lækkert og Kosmopolitisk. Følg hende videre Instagram.