West Elm x Mara Hoffman Collection 2022: Shop de nye varer

instagram viewer

Uanset om du er en maksimalist med hang til lag-mønstre eller en minimalistisk hvem abonnerer på neutrale farver, din sans for stil siger meget om dig. Og det er vores overbevisning, at dit skab og interiør ofte deler den samme slags udseende. Tag modedesigner Mara Hoffman hvis stille og luksuriøse stil ikke længere er begrænset til hende skulpturelle kjoler, let mønstrede nederdele, eller højtaljede bukser. Fra i dag udgiver stilmogulen en 28-delt kollektion af boligindretning udelukkende til West Elm.

Ligesom hendes ubesværet seje tøj, Hoffmans samarbejde med West Elm er inspireret af hendes liv i Upstate, New York. For at kickstarte sin kreative energi tilbringer Hoffman ganske vist det meste af sin tid ude i naturen, hvilket er helt klart med blot et hurtigt blik på hendes West Elm-linje. Det spænder over møbler, belysning, dekorativt tilbehør og tekstiler. Den bedste del? Bæredygtighed er kernen i det hele.

mara hoffman vaser
West Elm + Mara Hoffman

Hoffman, der grundlagde sit navngivne label for mere end 20 år siden, siger: "Når du vågner op og forbinder dig med noget, der får dig til at føle en højere frekvens af skønhed og kærlighed, det har du en tendens til at se hos andre mennesker. West Elm og jeg deler en klar afstemning og etos omkring pleje, hvor vi nærmer os fremstilling med mindst mulig skade – den planetariske og menneskecentrerede side af at skabe."

insta stories

Og selvom stykkerne — som omfatter en plys farveblokeret bademåtte, a terracotta vægplantemaskine, og en kugleformet bordlampe, for at nævne nogle få – ser måske for godt ud til at være miljøbevidste, de er lavet ved hjælp af alt fra økologisk bomuld til genbrugspolyester.

mara hoffman puder
West Elm + Mara Hoffman

Hendes favoritter? Det spiral væg kunst, plettet vase, og faux shearling stol. Hoffman hopper bestemt på shearling trend, som er ved at finde vej ind i verdens mest stilfulde rum.

Shop hele samlingen af ​​minimalistiske mesterværker – alt sammen i en varm neutral palet –her med stykker så lavt som $20. Stol på os, denne kapselkollektion er perfekt til alle, der ønsker at gøre en let opfriskning. Fra rillede plantekasser (fås i to størrelser) til statement-værdig gulvlampe, du kan virkelig ikke gå galt, uanset hvilket stykke du swiper til dit hjem.

Køb vores Mara Hoffman x West Elm Picks
Mara Hoffman Colorblock Quilt and Shams
West Elm Mara Hoffman Colorblock Quilt and Shams
$40 på West Elm
Kredit: West Elm
Mara Hoffman Sconce
West Elm Mara Hoffman Sconce

Nu 50% rabat

$149 på West Elm
Kredit: West Elm
Mara Hoffman Plantemaskiner
West Elm Mara Hoffman Plantemaskiner
$29 på West Elm
Kredit: West Elm
Mara Hoffman Colorblock håndklædesæt
West Elm Mara Hoffman Colorblock håndklædesæt
59 $ på West Elm
Kredit: West Elm
Mara Hoffman sidebord
West Elm Mara Hoffman Sidebord

Nu 55% rabat

$90 på West Elm
Kredit: West Elm
Mara Hoffman stol
West Elm Mara Hoffman stol
$749 på West Elm
Kredit: West Elm
Mara Hoffman Chunky Jute tæppe
West Elm Mara Hoffman Chunky Jute tæppe

Nu 53% rabat

$140 på West Elm
Kredit: West Elm
Mara Hoffman Vægkunst
West Elm Mara Hoffman Vægkunst
$24 på West Elm
Kredit: West Elm
Mara Hoffman bordlampe
West Elm Mara Hoffman bordlampe
$249 på West Elm
Kredit: West Elm

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hovedbillede af Jessica Cherner
Jessica Cherner

Jessica Cherner er House Beautifuls associerede shoppingredaktør og ved, hvor man kan finde de bedste høj-lave stykker til ethvert værelse.