Blake Shelton sang med en 5-årig pige ved hans koncert, og videoen vil smelte dit hjerte

instagram viewer
  • Blake Shelton delte scene med sin største fan ved en koncert i San Diego.
  • Den fem-årige pige slog sin "Hell Right"-sang ud, og den var uvurderlig.

Blake Shelton blev sat i scene ved sin egen koncert af sin mindste fan.

Mens han var ved San Diego-stoppet på hans "Friends and Heroes"-turné, Stemmen træner var i gang med at synge "Hell Right" med Spor Adkins da duetten hurtigt blev til en uventet trio.

En video lagt på Twitter viser Blake, der rækker mikrofonen til en frygtløs lille pige, der står på scenen. Hun fortsætter, hvor han slap uden at tøve, og synger "Helleve rigtigt!" tilbage til ham.

twitter ikonSe hele indlægget på Twitter

"@blakeshelton Du lavede dette 5 år. den gamle lille piges dag!" skrev Twitter-brugeren. "Hun elsker din musik og beder om at lytte til den om nætterne, mens hun er ved at falde i søvn. Mange tak Blake!!!”

Den sødeste del var dog at se countrystjernens ansigt lyse op, efter hun var færdig med omkvædet. Publikum brød derefter ud i klapsalver, og hun fik en stor high-five.

Senere jokede han med de sangtekster, som pigen slog ud, retweetede videoen og tilføjede: "Helt rigtigt!!! Jeg har aldrig påstået at være en god rullemodel..."

insta stories

twitter ikonSe hele indlægget på Twitter

Det "Guds land" Sangeren rettede derefter sig selv, da en fan påpegede hans tastefejl og specificerede: "Jeg kiggede på min tredobbelte hage."

twitter ikonSe hele indlægget på Twitter

Mens han var på sin arenatur, havde Blake endnu en særlig overraskelsesgæst slutte sig til ham på scenen: hans kæreste Gwen Stefani! De fremførte deres single "Ingen undtagen dig" sammen, og selvom det lød fejlfrit, havde det intet på denne lille piges piber. Måske skulle hun prøve sig frem Stemmen!

Følg House Beautiful videre Instagram.

Fra: Country Living USA