7 Strålende tricks, der ændrer, hvordan du spiser frugt

instagram viewer

Det er ingen åbning af Champagne med en sabel, men skrog af et jordbær med et sugerør giver en smuk anstændigt festtrick: Skub det gennem bæret, som om du ville spydde en kebab, og stammen dukker rigtigt af.

Du ved, at du kan brune bananer hurtigere ved at lægge dem i en papirpose (et øjeblik, tak, for undren det er banan brød), men vidste du, at du kan bremse bruningsprocessen ved at pakke stilkene ind i plastfolie? Det kan få dem til at vare 3-5 dage længere, ifølge LifeHacker.

Det bliver ikke lettere end dette: Hæld toppen og bunden af ​​appelsinen af. Juster knivspidsen med den hvide midte af appelsinen, og skær den helt ned (som vist på billedet). Åbn appelsinen, som om du er ved at opklare en sammenklappelig makeup-etui og afsløre hvert appelsinsegment, der er klar til at spise.

Fjern bare stilken, og stikk derefter en stjernespids gennem toppen - stjernespidsens savtakket kant skærer lettere igennem frugten - og gruben springer ud af bunden af ​​kirsebæret. Du kan også bruge et robust halm eller papirclips.

insta stories

Som bevist i Hack eller Wack, Du virkelig kan tag en mangokind og skrab kødet ud ved hjælp af et drikkeglas. Det kræver lidt skam at bruge glaslæben til at skære i mangoens kød, men når du først kommer i gang, øser det let ud.