Caesar Chicken Club Opskrift

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Pancetta, rucola og soltørrede tomater giver en velsmagende overraskelse i Inas bud på den klassiske klub.

Ina Garten

Foto af Ben Fink


BAREFOOT CONTESSA'S CAESAR CLUB SANDWICH

Serverer 3

2 delte (et hele) kyllingebryst, ben i, skind på
God olivenolie
Kosher salt
Friskkværnet sort peber
4 ounce tyndt skåret pancetta
1 stort hvidløgsfedd, hakket
2 spsk hakket frisk fladbladet persille
1 1/2 tsk ansjospasta
1 tsk Dijon sennep
1 1/2 spsk friskpresset citronsaft
1/2 kop god mayonnaise
1 stor (eller 3 individuelle) ciabatta
2 ounces baby rucola, vasket og centrifugeret tørt
12 soltørrede tomater i olie
2-3 ounce parmesan, barberet

1. Forvarm ovnen til 350 grader F.

2. Læg kyllingebrystene på en plade med skindsiden opad. Gnid kyllingen med olivenolie og drys med salt og peber. Steg i 35 til 40 minutter, indtil den er gennemstegt. Afkøl let, kassér skind og knogler, og skær kødet i tynde skiver.

insta stories

3. Læg imens pancettaen på en anden plade i et enkelt lag. Steg i 10 til 15 minutter, til de er sprøde. Sæt til side for at dræne på køkkenrulle.

4. Læg hvidløg og persille i skålen i en foodprocessor udstyret med et stålblad og forarbejd det til det er hakket. Tilsæt ansjospasta, sennep, citronsaft og mayonnaise og rør igen til en jævn dressing. (Stil Cæsar -dressingen på køl, hvis den ikke bruges med det samme.)

5. Skær ciabattaen halvt vandret og adskill toppen fra bunden. Rist brødet i ovnen, skåret med siden opad, i 5 til 7 minutter; køle lidt af. Fordel de afskårne sider af hvert stykke med Caesar -dressingen. Læg halvdelen af ​​rucolaen på det nederste stykke brød og lag derefter i rækkefølge: de soltørrede tomater, barberet parmesan, sprød pancetta og skåret kylling. Drys med salt og peber og afslut med endnu et lag rucola. Læg den øverste skive ciabatta ovenpå og skær i tredjedele på tværs. Server ved stuetemperatur.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.