Ted Bundys tidligere hus har blitt en turistattraksjon

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Skulle du være en fan av ekte krimhistorier, er sjansen stor for at du har sett den Netflix dokumentarserie Samtaler med en morder: The Ted Bundy Tapesog har hørt om utgivelsen av Ekstremt ond, sjokkerende ond og ond, med Zac Efron i hovedrollen som Bundy. Med all sprøytenarkomanen rundt saken med utgivelsen av den etterlengtede Netflix-dokumentaren og kommende film, "mord turister "strømmer til Bundys gamle hjem i Salt Lake City, Utah for å sjekke det - og de nåværende leietakerne er langt fra begeistret.

Det ser ut til at folk vil ta bilder av hjemmet i Salt Lake City, der seriemorderen bodde mens han gikk på lovskolen, omtrent 15 år før han fikk dødsstraff for å ha tilstått drapet på 30 kvinner (selv om noen eksperter mener at han drepte mer enn 100 mennesker på 1980 -tallet). TMZ rapporterer at noen huseiere er lei av den konstante sperringen av mennesker på dørene, som invaderer deres privatliv.

insta stories

"Noen mennesker vil rett og slett ta bilder av utsiden", fortalte en nåværende leietaker til

INSIDER. "Men andre forstyrrer leietakers privatliv ved å stikke rundt på eiendommen for å se på brannutslipp, som han pleide å komme og gå i hemmelighet."

Nettstedet rapporterer at Bundy bodde i huset fra 1974-1975, hvor han bodde i rom 2 i fem-roms komplekset. Det har siden blitt omdøpt til "Rom 5."

Eiendom, nabolag, hus, bygning, eiendom, arkitektur, hjem, boligområde, tre, vindu,

Vidor/Wikimedia

Selv om besøkende en gang pleide å stikke innom hjemmet Halloween, leietakere avslørte at det nå er en vanlig prøvelse, og det blir en plage. Yikes.

Følg House Beautiful på Instagram.

Taylor MeadTaylor er frilansskribent, redaktør og leder for sosiale medier for merkevarer og publikasjoner om skjønnhet, velvære og livsstil.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.