Erin Napier donerer en del av garderoben i "hjembyen"

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Med Thanksgiving rundt hjørnet, HGTV stjerne Erin Napier har funnet en unik måte å gi tilbake til lokalsamfunnet. I et Instagram -innlegg laget 20. november, Hjemby vert avslørte for fansen at hun donerte en stor del av henne Hjemby garderobe til Laurel, Mississippi co-op shop The Remnant.

Napier forklarte fansen at kjøp fra The Remnant vil bidra til å finansiere Dwell, "et overgangsboligsamfunn for kvinner i Laurel som kommer ut av rehab, overgrep eller hjemløshet og gir dem verktøyene til å komme tilbake til samfunnet vellykket. "

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se på Instagram

Hun fortsatte med å dele at Dwell vil bli inkludert i sesong fem av Hjemby, som er planlagt å ha premiere i januar neste år, men ga ikke for mange detaljer om utseendet.

insta stories

"Dette departementet er en del av sesong 5, og jeg kan ikke vente på at du skal lære mer om det. Kom og handle i Laurels kuleste nye butikk, "forklarte Napier begeistret.

Dette fungerer ikke som første gang designmaven har trappet opp for en god sak. I 2018, på det tidspunktet da de ødeleggende skogsbrannene i California, kunngjorde Napier at hun ville inngå et samarbeid med Laurel Mercantile Co. om et prosjekt for å hjelpe de som er berørt av brannene.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se på Instagram

Og tidligere i år delte Napier et Instagram -innlegg som ga måter å hjelpe de i Mississippi, etter de dødelige tornadoen i april.

Følg House Beautiful på Instagram.

Danielle HarlingHelgeredaktør/bidragsforfatterDanielle Harling er en Atlanta-basert frilansskribent med en forkjærlighet for fargerikt utformede rom, håndverkscocktailer og online vindueshopping (vanligvis for budsjettknusende designerhæl).

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.