Thanksgiving Værmelding 2019

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

  • De Thanksgiving Værmeldingen for 2019 spår snø, regn og potensielle snøstorm.
  • Midtvesten vil oppleve det verste vinterværet i dagene før Thanksgiving.
  • Reisende bør forvente betydelige forsinkelser, både på bakken og i luften.

Vi hater å regne på deg Thanksgiving Day parade, men neste ukes værmelding høres ikke bra ut.

I følge AccuWeather, er det ventet at minst tre store stormer vil ramme forskjellige deler av USA før den kommende ferien. Deler av Midtvesten og Nordøst kunne se en "vinterblanding" av snø og regn allerede i helgen, og det vil bare bli verre derfra.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Fra og med tirsdag kan en "betydelig og potensielt veldig forstyrrende" storm levere tung snø over en 1200 kilometer lang strekning av hjertet. Denne vinteren er spådd å spre seg fra Colorado helt opp til deler av Wisconsin, Minnesota, Illinois, Indiana og Michigan innen midtuken. Det er også mulig for "snøstormforhold", inkludert sterk vind og lav sikt, å utvikle seg i Midtvesten i Midtvesten onsdag - som er topptiden for Thanksgiving -reiser.

insta stories

Dette innholdet er importert fra Twitter. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Da Thanksgiving -reiseperioden starter denne helgen og fortsetter i løpet av helgen etter, i det minste tre notater har potensial til å forårsake trøbbel på veiene og på flyplassene over hele USA Stater: https://t.co/AsDa4p7tE1pic.twitter.com/Hn8lmZNjix

- Breaking Weather av AccuWeather (@breakingweather) 20. november 2019

Som du kanskje har gjettet, er denne prognosen og timingen ikke en god kombinasjon for folk som prøver å komme hjem for ferien. Det sterke været vil sannsynligvis forårsake "betydelige forsinkelser" for reisende både på bakken og på himmelen. Ifølge Amerikansk bilile Association (AAA), mer enn 55 millioner mennesker over hele USA planlegger å reise minst 50 miles foran Thanksgiving, og selv med ideelle værforhold er det "ikke noe verre enn onsdag."

Med andre ord, kan du fortelle bestemor at du kommer for sent til middag i år.

Disse topprangerte vinterjakkene holder deg varm mens du reiser

Vanntett parkas for kvinner

Vanntett parkas for kvinner

$89.99

KJØP NÅ
Parkajakke for menn

Parkajakke for menn

$37.64

KJØP NÅ
Packbar dunjakke for menn

Packbar dunjakke for menn

$79.99

KJØP NÅ
Fortykket dunjakke for kvinner

Fortykket dunjakke for kvinner

$159.99

KJØP NÅ

Fra:Country Living USA

Kelly O'SullivanEditor for innholdsstrategiKelly O'Sullivan er redaktør for innholdsstrategi for The Pioneer Woman og administrerer nettstedets sosiale kanaler, i tillegg til å dekke nyheter om underholdning og livsstil.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.