Vakker herregård til salgs i Kent har sitt eget trehus - hus til salgs Kent

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Et praktfullt hus med fem soverom i den idylliske grenda Roughway, nær Tonbridge, Kent, er nå på markedet, og den kommer med sin egen bortgjemte trehytte gjemmested.

Dateres tilbake til 1910, dekker det storslåtte, godt presenterte hjemmet, Roughway Cottage, et areal på 4 210 kvadratmeter og tilbyr tre bad, fire mottaksrom og et anneks med to soverom med egen inngangsdør.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Omgitt av et rolig landskap, er utsikten fra huset vidtrekkende og spektakulær på grunn av den ypperlig høye beliggenheten.

Som et tillegg til den rustikke karakteren til landstedet er flere fremtredende funksjoner, for eksempel tommelfingerlåser i eik, utsmykkede peiser og flislagt gulv og parkett.

Roughway Cottage - Kent - trehus - Savills

Savills

Den attraktive salongen har en åpen peis med murstein og furu, et tilstøtende bibliotekområde med monterte bokhyller og en dør som fører til studiet.

insta stories

Et av de vakreste rommene i hjemmet er orangeriet i dobbel høyde med synlige steinvegger og fantastisk utsikt over hagen og Bourne -dalen. Rett ved siden av dette rommet er den sjarmerende Amdega vinterhagen med flislagt gulv.

Ovenpå har hovedsoverommet suiter med garderober, bokhyller, balkong og eget bad med badekar, servanter, toalett og dusjkabinett.

Innenfor de 0,8 mål store hagene ligger et asfaltert svømmebasseng, tømmerbassenghus, terrasse og tømmerramme dobbel garasje. Det pittoreske rommet utenfor inneholder også lawna, en rekke modne trær, busker og blomsterbed. Og viktigst av alt, ligger det sjarmerende trehuset med gangvei i et skogsområde på eiendommen.

Denne eiendommen er tilgjengelig for £ 2,300,000 gjennom Savills.

Ta en tur:

Roughway Cottage - Kent - lounge - Savills

Savills

Roughway Cottage - Kent - kjøkken - Savills

Savills

Roughway Cottage - Kent - dører - Savills

Savills

Roughway Cottage - Kent - vinterhage - Savills

Savills

Roughway Cottage - Kent - utsikt - Savills

Savills

Roughway Cottage - Kent - sete - Savills

Savills

Roughway Cottage - Kent - tre - Savills

Savills

Roughway Cottage - Kent - hus - Savills

Savills


Relatert historie

Dette er det største trehuset i Storbritannia


Katie Avis-RiordanJeg er nettforfatter på Country Living and House Beautiful

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.