Japansk knotweed reduserer verdien av boliger i Storbritannia feil

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

En undersøkelse fra parlamentsmedlemmer har funnet det Japansk knuteweed har feilaktig redusert verdien av eiendommer i Storbritannia fordi verdsettelsene har vært avhengig av feil vitenskapelig bevis.

En rapport fra House of Commons Science and Technology Committee sa at bankene har vært "altfor forsiktige" med temaet. Dette har ført til at noen mennesker ikke klarer det selge boligene sine.

Under spesifikk granskning er "sju meter" -regelen, foreslått i 2012, som siden har blitt diskreditert som ikke vitenskapelig solid, med mangel på bevis.

Hva er japansk knotweed?

Reynoutria japonica, ofte kjent som asiatisk knotweed eller japansk knotweed, er en stor urteaktig flerårig plante. Native til Øst -Asia, er planten nå etablert i mange europeiske land, inkludert Storbritannia, og regnes som en invasiv art.

Japansk knuteweed kan forårsake skade på bygningsfundamenter, gangstier og flomvern med sitt sterke rotsystem og ukontrollerbar vekst. Planten skaper tykke "kolonier" som kan drepe andre urteaktige arter i umiddelbar nærhet.

insta stories

Den kan også vokse nesten hvor som helst og kan trives i mange forskjellige jordtyper.

Hvordan ser japansk knotweed ut?

Japansk knotweed kan lett forveksles med andre lignende planter, så det er viktig å identifisere den riktig. De RHS beskriver det som å ha:

  • 'rødlilla kjøttfulle skudd dukker opp fra crimson-rosa knopper om våren'
  • 'tette stativ av høye bambuslignende stokker som vokser til 2,1 m (7 fot) høye lilla flekker'
  • 'hjerte eller spadeformede blader'
  • 'kremhvite blomsterkvaster'

Liker du denne artikkelen? Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få flere artikler som dette levert rett til innboksen din.

MELDE DEG PÅ

Fra:Country Living Storbritannia

Emma-Louise PritchardDigital redaktør, Country Living UKEmma-Louise Pritchard er digital redaktør for Country Living UK, som dekker hjem og interiør, hagearbeid, helse og velvære, kjæledyr, reise og opphold, og nyheter og arrangementer på landsbygda Storbritannia.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.