Denne Grand Designs -eiendommens tidligere eiendom inspirerte The Secret Garden

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Det tidligere vanntårnet for Great Maytham Hall Estate, hvis hager inspirerte den høyt elskede barneboken, Den hemmelige hagen, er nå til salgs.

Et annet imponerende aspekt ved eiendommen er at den ble omtalt på TV -show Grand Designs, og ble også en av Kevin McClouder de tre største designene.

Den frittliggende eiendommen med tre soverom ble omgjort i 2005, og viser stilfull, moderne design, samtidig som den bevarer den opprinnelige Lutyens vanntårnstruktur.

Huset ligger i nærheten av landsbyen Rolvenden i Kent, og får mest mulig ut av naturlig lys, med store glassvinduer og romslig interiør.

Grand Designs - vanntårn - The Secret Garden - Kent - terrassebord - Jegere

Jegere

Det er tre hovedområder til resepsjonen, inkludert kjøkken, spisestue og stue. Gulvvarme, massivt eikegulv, synlige stål- og betongbjelker kan sees i hele hjemmet. Og et arkitektonisk høydepunkt er den malte ståltrappen med glasslister og eiketrinn.

Utenfor dekker 1,4 dekar tomt, inkludert en grønnsakshage, drivhus, paddock og fantastisk frukthage med 28 frukttrær. En privat feiekjøring fører opp til eiendommen og inkluderer en stor parkeringsplass og dobbel garasje.

insta stories

Et av høydepunktene utenfor er imidlertid hevet terrassebord område med flott utsikt over landskapet. En hengende trekantet flaske gassovn og imponerende kuppellykt kan bli funnet på denne vakre delen av hjemmet.

Denne eiendommen er tilgjengelig for £ 875 000 gjennom Jegere.

Ta en tur:

Grand Designs - vanntårn - The Secret Garden - Kent - kjøkken - Jegere

Jegere

Grand Designs - vanntårn - The Secret Garden - Kent - stue - Jegere

Jegere

Grand Designs - vanntårn - The Secret Garden - Kent - soverom - Jegere

Jegere

Grand Designs - vanntårn - The Secret Garden - Kent - hage - Jegere

Jegere

Grand Designs - vanntårn - The Secret Garden - Kent - eksteriør - Jegere

Jegere

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Katie Avis-RiordanJeg er nettforfatter på Country Living and House Beautiful

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.