Leie med kjæledyr: En fjerdedel av leietakerne holder kjæledyrene sine hemmelige for utleieren

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Nesten en fjerdedel av leietakerne med katt eller hund holder kjæledyrene deres en hemmelighet for huseieren, antyder ny forskning.

Eiendomsnettsted Spareroom fant 78 prosent av leietakerne hadde slitt med å finne tilstrekkelig dyrevennlig overnatting, med to tredjedeler av utleiere nekter kandidater med et dyr på slep. Kanskje ikke overraskende førte dette til at 21 prosent av leietakerne ikke avslørte sine lodne venner til agenten i håp om å sikre seg en leieforhold.

Vakker yorkshire terrier som leker med en ball på et gress

Jevgen RomanenkoGetty Images

Spareroom sier utleiere som nekter kjæledyr, går ikke bare glipp av ekstra penger, men bidrar også til antall hunder og katter som ender opp med å bli adoptert. Nå lanserer eiendomsnettstedet den første tenketanken noensinne for å leie med kjæledyr lettere.

En komité bestående av dyreelskende økonomer, veldedighetsrepresentanter fra Crisis og RSPCA, eiendomsproff og veterinærer vil stå foran det unike instituttet for alle kjæledyr. De vil prøve å oppmuntre flere utleiere til å akseptere kjæledyr i eiendommene sine ved å understreke de positive psykiske og fysiske effektene et godt trent dyr kan ha på hjemmelivet.

insta stories

Glad sovende ingefærkatt

Bilde av Chris WinsorGetty Images

Dyreeiere som sliter med å finne en utleieeiendom som gjerne huser hunden og katten, kan ofte ende opp med å gi dyret sitt til adopsjon. Eller enda verre, hjemløs.

Byer som f.eks Sydney i Australia tar mye mer imot kjæledyr. Mange nye byggeklosser der tar gjerne hunder og deres veloppdragne eiere.

Britiske utleiere sier at de har bekymringer for lukt, potensiell skade og at dyr ikke blir skikkelig opplært. Men nesten 90 prosent av de spurte dyreeierne sa at de aldri hadde mottatt en klage.


Natalie CornishNatalie er fungerende digital redaktør for Red Online.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.