Next Wave 2021: Designerne hvis navn du bør kjenne akkurat nå

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Vel, en ting er sikkert: Vi føler oss utrolig håpefulle om designens fremtid. Vår årlige liste over de voksende bransjetalentene skaper, inspirerer og forfriskende rom i USA-og Canada og Mexico!-og gjør det mulig for kunder å leve sitt beste liv i hjemmene sine. Deres lidenskapelige kreativitet er beviset på at noen av de beste interiørene fremdeles kommer. Stol på oss, du vil følge med på denne gruppen! Bli kjent med de 12 Next Wave -firmaene nedenfor.

Papirkunst av Nayan og Vaishali.


natalie chong

Natalie Chong kan ha kommet i design ved å "se mye på HGTV" som en pre-tenåring i Toronto, men hun krediterer moren sin med å gi henne verktøyene til å gjøre det til en karriere.

LES MER

neste bølge 2021

Anthony Dunning gir et kunstnerisk blikk for interiørdesign. Den Ohio-fødte, New York-baserte grunnleggeren av Traders Haven Design er en mester i dramatiske rom.

LES MER

neste bølge 2021

For Rasheeda Gray førte et eksperiment med iscenesettelse av sitt eget hjem til en fullstendig designkarriere.

insta stories

LES MER

neste bølge 2021

Etter hovedfag på kunsthøyskolen, vendte Richmond-baserte Sara Hillery til interiørdesign for sin mer oppslukende kvalitet. "Jeg elsker hvordan interiørdesign bruker en kombinasjon av alle sansene dine," sier hun.

LES MER

neste bølge 2021

Dekoreringen var alltid i New Orleans -designer Whitney Jones blod - selv om det kan ha tatt henne en stund å finne ut av det.

LES MER

neste bølge 2021

Partneren på Easterling og Long har evnen til å skape tidløst interiør som fremdeles føles friskt.

LES MER

neste bølge 2021

Erick Millan var innstilt på en karriere innen arkitektur da en elsket gikk gjennom en vanskelig tid, og han begynte å male veggene på nytt som en støtte. Resten var historie.

LES MER

neste bølge 2021

For Nicholas Obeid er en multimedia -tilnærming kjernen i å etablere sin signaturstil. "År med eksperimentering med fotografering lærte meg om lys, former og skygger," sier han.

LES MER

neste bølge 2021

Grunnleggeren av Pickering House og alun av Bunny Williams gifter seg behendig med historisk kunnskap og moderne livlighet.

LES MER

neste bølge 2021

Med røtter i designblader, gikk Lizzie Bailey og Laura Stanley sammen om å grunnlegge Story Street Studio, der deres kjærlighet til mønster og tekstur er front og sentrum.

LES MER

neste bølge 2021

For Redmond Aldrich -grunnlegger Chloe Warner er de beste prosjektene de tregeste - og ja, tålmodighet lønner seg.

LES MER

neste bølge 2021

Tenk på henne Beth Harmon av interiørdesign: "Da jeg sovnet i barndomsrommet mitt, ville jeg omorganisere møblene i taket i tankene mine," husker Eneia White.

LES MER

Vil du bestille ditt eget papirportrett av Ahmenabad, India-baserte Nayan Shrimali og Vaishali Chudasama? Besøk deres Etsy -butikk nå!


Følg House Beautiful på Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.