Vanlige malingsproblemer og hvordan du kan unngå dem

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Mens mange av oss bestemmer oss for å ta på oss oppgaven med male våre egne hjem, vanligvis konsulterer vi ikke fagfolk på forhånd. Dette betyr at sluttproduktet ofte er annerledes enn det vi hadde håpet på, vanligvis av årsaker vi ikke helt kan forstå. Fra grunning av veggene, til å plukke en finish, til velge riktig farge, det er god plass til feil uten riktig veiledning. Når det er sagt, med det riktige settet med retningslinjer, er det enkle måter å unngå å gjøre de samme malerfeilene i fremtiden. Vi konsulterte to Benjamin Moore male eksperter om de vanligste malingsproblemene folk støter på, og del tips og triks om hvordan du kan unngå dem.


Oppgave 1:

Det er for mange malingsfarger å velge mellom, og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.

Vanlige malingsproblemer 

Getty Images


Løsning:

1) Ifølge Andrea Magno, Benjamin Moores farge- og designekspert, bør du begynne med å finne et poeng av inspirasjon (et favorittstoff, fargene på benkene på kjøkkenet ditt, et veggmaleri, til og med en side revet ut av en Blad). Ved å gjøre dette kan du lettere begrense valgene dine.

insta stories

2) "Når du har funnet ut hvilke generelle fargefamilier som appellerer til deg, må du fokusere på den delen av displayet i butikken eller den delen av viftedekken," forklarer Magno. Det er et bredt spekter av farger i hver familie, så gå med det du i utgangspunktet blir tiltrukket av. Etter dette bør du begynne å trekke lakker.

3) Begrens fargene til to eller tre valg, og kjøp en prøve for å se hvordan fargene ser ut i hjemmet ditt. Fordi lyset i butikken vil være forskjellig fra lyset i hjemmet ditt, er den beste måten å ta en informert beslutning ved å male en prøve i rommet der du skal bruke fargen, sier Magno. "Hvis du ikke vil male veggen selv, kan du kjøpe et plakatplate eller en skumkjerne og male den for å se hvordan fargen ser ut til forskjellige tider på dagen, i forskjellige deler av rommet."


Oppgave 2:

Malingen på veggene mine er flassende, boblende eller falmet.

Vanlige malingsproblemer 

Getty Images

Løsning:

I følge Benjamin Moore Senior Brand Manager Harriette Martins, er det viktigste å velge en førsteklasses maling "anerkjent for sin holdbarhet og ytelse." Premium maling vil sikre at du ikke trenger å male før du er klar for en endring av farge.


Oppgave 3:

Jeg får ikke de resultatene jeg ønsker når jeg maler.

Vanlige malingsproblemer 

Getty Images

Løsning:

Martins forklarer at forarbeid er nøkkelen til å oppnå flotte, langvarige resultater når du maler. Før du maler, bør du vaske veggene (fra topp til bunn), fordi maling fester seg best på en ren overflate. Du bør alltid grunne veggene dine, fordi det forsegler overflaten for optimal ytelse. I tillegg sikrer primer at veggene dine stemmer overens med malingsfargen du har valgt. Hvis veggene har spesifikke problemer (dvs. flekker), anbefaler Martins å bruke en egen spesialgrunning. Til slutt bør du alltid påføre to strøk maling for best resultat.


Oppgave 4:

Jeg er usikker på finishen som skal brukes.

Vanlige malingsproblemer 

Bjørn Wallander

Løsning:

Så lenge du bruker maling med høy holdbarhet, forklarer Andrea Magno at "du trenger ikke å være bundet til de gamle reglene (det vil si at du bare kan bruke en høyglanset finish) på bad, bruk aldri en matt finish i et område med mye trafikk). "Dette betyr at du i stedet for å bekymre deg for holdbarhet kan fokusere på utseendet du vil lage. Blanke overflater er best når de brukes på glatte vegger, da de har en tendens til å fremheve eventuelle feil. Flat eller matt finish er best for eldre, flekkete vegger. For områder med høy trafikk anbefaler Magno eggeskall.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Fra:ELLE Decor US

Lucia TonelliAssisterende redaktørLucia Tonelli er assitantredaktør i Town & Country, hvor hun skriver om kongefamilien, kultur, eiendom og mer.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.