Jo Saltz Redaktørbrev desember 2019

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Shopping føles som en avhengighet i disse dager - på godt og vondt. Fem designere og eiere av designbutikker snakker med redaksjonell direktør Joanna Saltz om detaljhandelsterapi-og hvorfor vi alle gjør det galt.

Joanna Saltz: Så grunnen til at vi bestemte oss for å lage et detaljhandelsproblem, er en, fordi så mange mennesker er besatt av å handle hjemmet sitt, men også at så mange designere åpner butikker. Så først, hvorfor liker folk å handle hjemmet sitt? Hva er det med å handle hjemmet som er så spennende?

Paloma Contreras: Jeg finner ut at for folk som elsker å designe hjemmene sine, er hjemmet aldri virkelig ferdig. Så selv om du kommer til et sted hvor et rom er ferdig, får du kløen av å bytte ut et kunstverk, eller du finner noe nytt du virkelig liker. Jeg tror at når vi handler garderoben vår, er det: Jeg har et arrangement eller en tur, eller det er en ny sesong, og det er litt mer instinktivt. Men å handle hjemmet er så følelsesmessig at jeg tenker at når folk finner noe, hvis det er kurert på en måte som snakker til dem, vil de vanligvis finne et sted for det, selv om du ikke har det en. Så,

insta stories
Jeg tror mange mennesker, inkludert meg selv, bare elsker spenningen ved jakten og å samle ting.

Hvit, Fotografi, Klær, Jeans, Svart-hvitt, Fotografering, Stående, Skjønnhet, Blond, Denim,

Allie Holloway

JS: Det er så sant. Det er nesten som en endorfin -hit, ikke sant?

JS: Opplever du at folk handler for mye til hjemmene sine?

Ware Porter: Å ja.

Mac Hoak: Vi liker det skjønt. (Ler).

WP: Vel, jeg gjør det, men å være... Du vet, jeg er en dekoratør først, jeg har noen kunder som ikke handler i det hele tatt. Aldri gå med meg for å kjøpe noe, og jeg har en eller to som, du vet, bare ikke kan stoppe, ikke vil stoppe. Jeg sier til dem hele tiden: "Ikke kjøp noe. Vær så snill, vær så snill, ikke kjøp noe. Bare stopp."

Fotografi, Hake, Panne, Portrett, Fotografering, Svart-hvitt, Monokrom, bart, Arkivfotografi, Ansiktshår,
Ware M. Porter @wareandco

Allie Holloway

Paulette Cole: Jeg tror på en måte at hjemmene våre aldri er ferdige, men ut fra dette hjemmet, tenker jeg på det som et speil av oss selv, og når vi utvikler oss og vokser og endrer og skifter, er det alltid en refleksjon av det, Ikke sant? Så vi vil at hjemmene våre på en måte kontinuerlig skal reflektere hvem vi er. Og fra det perspektivet handler det ikke om å handle for mye. Det handler om å føle at hjemmet ditt virkelig gjenspeiler deg, og det blir din tilflukt.

JS: Jeg tror også det handler om jakten; folk leter etter magi når de handler. Hvordan påvirker det deg?

MH: Det er letingen. Jeg tror det, spesielt det vi har sett de siste 10 årene etter hvert som ting har utviklet seg og mulighetene for å finne ting har utviklet seg, det er fortsatt en virkelig interesse for å gå ut og finne, se, røre. Og derfor komplimenterer murstein i vårt sinn det som skjer på nettet. De er ikke eksklusive og begge kan blomstre, men du må gjøre det interessant for kunden å komme inn og utforske.

JS: Utforskning er et flott ord. For designerne, hvordan har det å skape en butikk forandret virksomheten din og folk som kan oppleve designet ditt?

Paloma Contreras: Så for meg var en av grunnene til at vi bestemte oss for å åpne butikken vår, at jeg var på reise og støte på håndverkere og kunstnere og handlet etter antikviteter og annet. Jeg gjorde det uansett. Så jeg hadde tenkt på hvor fantastisk det ville være å dele det med mine følgere. Det som har vært veldig fint, er at det å ha butikken er et slags rent uttrykk for stilen min og tingene jeg virkelig er spent på. Det er ingen begrensning fra kundens, um, smak eller budsjett eller tidslinje eller hjemmets arkitektur. Det er rent ting jeg finner, som jeg finner magi og som får meg til å smile, som gjør meg veldig, veldig spent, som jeg deretter kan dele med kundene våre.

Det har også vært veldig viktig å samarbeide med håndverkere vi liker, for å finne vintagekunst og fransk antikviteter og bare en blanding av ting som fungerer veldig vakkert sammen, men som du ikke kunne få noe annet sted.

Erme, skulder, ledd, stående, hvit, stil, skjønnhet, hals, monokrom fotografering, svart-hvitt,
Amy Kehoe, @nickeykehoe

Allie Holloway

AK: Jeg har det samme der jeg har noen klienter som virkelig vil shoppe, og noen som kanskje aldri ville gjort det. Jeg prøver alltid å få en tur fordi jeg vet å gå ut i landskapet i butikker og se mangfoldet av hva alle har å tilby, øynene deres kommer til å gå mot noe jeg aldri hadde trodd de likte.

WP: Mm-hmm.

AK: Og så vet jeg, å jeg kan presse.

Paloma Contreras: Ja.

AK: Den andre tingen som jeg synes er veldig interessant om designerbutikker er at visse ting selger andre ting. Som om du kjøper et sett, for eksempel, noe europeisk fra midten av århundret, som kan være litt også midten av århundret. Men du legger det ved siden av noe annet, det er vignettert på en måte der noen får det. Jeg synes det er så interessant når de selger seg selv i kraft av å være ved siden av hverandre.

JS: Jeg tror det du berører også er tillit. At de også kjøper det, kanskje ikke bare fordi det er der sammen, men fordi du valgte det. Jeg tror at dere formulerer et ekstraordinært forhold til forbrukeren gjennom butikkene deres. Så jeg vil spørre deg, hvor viktig tror du tillit er?

Rom, møbler, spisestue, bord, eiendom, interiørdesign, stol, bygning, gulv, hus,
Wares butikk i New Orleans, Ware and Co., spesialiserer seg på antikviteter, møbeltrekk, belysning og mer.

Hector Sanchez

Paulette Cole: Jeg føler virkelig overbevisning rundt å flytte paradigmet rundt shopping til en slags kreativ opplevelse og til en investering. Fordi vi lever i en tid der forbruk er et slags, et dårlig ord; det er ikke på linje med miljøet og hvem vi trenger å være. Vi har fokusert på å prøve å få kunden til å være mer en deltaker, og tenkt at de deltar heller enn å konsumere, så de stemmer også med sine dollar, men de er også medskapere i denne kreative prosessen med å lage din hjem. Så hvis hjemmet er lerretet ditt, blir vi forsyninger, ingredienser, maling.

Jeg tror at vi også er i en verden der det er så mange mennesker som har tilstedeværelse og eksponering på nettet investert i å lage plattformer der vi går ut for å veilede mennesker mot å finne veien og uttrykke sin individualitet.

JS: Ordet da tror jeg ikke er tillit, det er sammenheng, ikke sant? Det skaper et meningsfylt forhold, nesten. På Hus vakkert, Jeg vil skape en meningsfull forbindelse med leseren. Og du har den samme forbindelsen med forbrukeren din der de tror på det du kuraterer.

Paulette Cole: Jeg tror det er, det handler mer om å reflektere tilbake og veilede folk til å skape hjemmene som virkelig tjener dem og deres familier og deres kjære. Når du går inn i en feriehelg, er vi en del av det de velger å legge ved bordet, noe som er så viktig.

WP: Og hvem sitter ved det bordet.

Paulette Cole: Ikke sant. Så målet vårt er å invitere inn hva folks personlige lidenskap og hva de elsker til alt det de designer. Det vi ønsker å speile tilbake er at de er dette hjemmet som er deres, de er i sentrum av det hjemmet. Og vi er alle i tjeneste av det de forbinder med oss ​​og det vi representerer, og hvordan vi veileder dem til å ta disse valgene, ikke sant?

Hvit, Stående, Svart-hvitt, Fotografering, Yttertøy, Monokrom, Smil, Arkivfotografi, Portrett, Fotografering,
Paulette Cole, @abccarpetandhome

Allie Holloway

WP: Tilbyr du designtjenester formelt?

Paulette Cole: Vel, på ABC er vi fokusert på trekanten av hjemmet inne, hjemmet vi skaper, og det kollektive hjemmet. Så med produktet og alt vi prøver å veilede, er hvordan tjenesten til alle tre? Fordi vi virkelig tror - med vår gjestfrihet og maten og apoteket - at vårt første hjem er det som er inne. Jeg tror det er det neste trinnet for hjemmet design feltet fordi det er vår mulighet til å utdype folks forhold og bringe bevisste valg og bidra til å skape den slags hellige miljøet for dem og deres familier, kontemplasjonssteder, du vet, steder for folk å virkelig reflektere.

Vi har makt i oss til og med å forvandle det som allerede er bare ved å berøre det, være til stede. Og plutselig når du gjør det, så tenner du et lys og du lener deg tilbake og føler at "Oh, okay." Vi vet alle hvordan det føles når vi gir oss selv litt av den plassen. Så selv når du lager hjemmet, kan det være så oppmerksom og kan være så nærende for oss selv.

JS: tror det, jeg tror folk frykter å bruke for mye på hjemmet sitt. Kanskje de ikke forstår viktigheten av investering. Tror du det er en fremtid der folk forstår og ønsker å investere?

Hvit, Fotografi, Svart, Drakt, Stående, Formell slitasje, Yttertøy, Svart-hvitt, Blazer, Fotografering,
Mac Hoak, @mecoxgardens

Allie Holliway

MH: Det er i sykluser for meg. Jeg har sett i våre 20 pluss år, tider da folk ikke hadde noe imot å investere i en vakker fransk antikk. Uansett om det var 2008, 2009, endret forbrukerpsyken seg, i hvert fall fra vår butikkopplevelse hvor en forbruker kom inn og de ønsket en billig og mer engangsbruk. Men det vi også har sett de siste to eller tre årene, jeg føler at vi går tilbake til den verdien mot en langsiktig takknemlighet for hva jeg skal bruke pengene mine på.

Vintage -brikker begynner å selge igjen, da de ikke gjorde det i fire -fem år, virket det som om selv de yngre, vet du, tusenårige mengden ser ut til å forstå at det er mer enn bare å kjøpe den og deretter flytte ut, kaste den ut.

WP: Jeg tenkte bare at jeg har et veldig ungt ektepar som klient, og da vi først møttes og vi prøvde å finne ut hva slags budsjett, de sa noe som virkelig slo an på meg: Jeg vil heller ha en veldig god ting og bygge dette over tid og deretter få alt gjort.

MH: Ikke sant.

WP: Så de er unge, 30 somethings, to barn, to smårollinger, og vi har akkurat stoppet stua deres og Loro Piana Cashmere; store penger blir brukt, men det vil ta oss tre år å gjøre det. De vil ha Sumac -tepper og virkelig kvalitets ting.

Paloma Contreras: Jeg tror det som skjer nå, krysser fingrene, er en slags reaksjon på denne siste tiden mange år hvor vi har blitt bortskjemt med å ha umiddelbar tilgang til alt og alt under sol. Og de er disse online markedsplassene, hvor du kan velge hva som helst og du søker etter en stol, det er 5000 resultater, men det er ingen kurering. Og så er det ingen personlig forbindelse. Og Jeg tror folk har kommet tilbake fra den slags sted for å ønske øyeblikkelig tilfredsstillelse til nå å ville ha ting som forteller en historie og ha mening og få kontakt med menneskene som presenterer disse stykkene for dem og for å lære mer om håndverkerne eller hvordan det var laget. Var det hentet ansvarlig? Alle disse forskjellige spørsmålene blir stilt nå.

Stue, grønt, rom, interiørdesign, blad, vegg, stueplante, gren, møbler, tapet,

Hilsen av Mac Hoak

JS: Digitale nettsteder åpner også sine egne murstein. Jeg lurer også på om det kommer tilbake til kuratet. Og det er også ideen om å trenge å føle noe. Den andre tingen er at hvert av mellomrommene dine er så forskjellige og så unike for deg. Føler du at butikklokalene dine har tillatt deg, utover bare å kurere tingene du liker, som å virkelig uttrykke deg selv på en måte som er meningsfull?

WP: Jeg gjør. Jeg åpnet butikken min i 2010, og jeg var i Birmingham, Alabama. Vi hadde ingenting, ingen steder å handle eller ingen steder å gå og ha en opplevelse. Så jeg nådde ut til likesinnede venner, Bunny Williams og Christopher Spitzmiller og Madeline Weinrib. Og slags kuraterte ting som jeg liker og satt opp det hele i vignetter. Det var som Rooms to Go! Jeg gjorde det ned til alle de egendefinerte tingene også. Og jeg gjorde det for å gi folk opplevelsen.

AK: Jeg synes det virkelig interessante er at butikken vår åpnet i 2008, så det var en veldig spennende tid.

[Ler]

AK: Fordi verden falt fra hverandre og dørene åpnet seg. Og så lærte Todd [Nickey, grunnlegger av butikken] og jeg å overleve. Du måtte virkelig ta med noe spesielt. Jeg ser tilbake på disse tider, og jeg er super takknemlig fordi det er som om vi alltid har gått i takt med oss ​​selv. Og Jeg tror det som er veldig interessant med å uttrykke deg i butikken din, er at med årene kan du ikke fortsette å selge de samme tingene. Selvfølgelig er det velprøvd og det er klassikere som alltid er, du må integrere nye ting. Så uttrykket bare fortsetter.

1980 House Beautiful ABC -teppe

Annie Schlechter

JS: Så jeg liker alltid å avslutte med et morsomt spørsmål. Så hvis du kunne bønnfalle publikummet vårt om å gå ut og kjøpe en ting i år, noe kanskje annerledes, interessant, morsomt, kanskje super kjedelig, men også at du har en god grunn til det. Hva er det eneste du vil be House Beautiful om å kjøpe?

Paulette Cole: Vel, for å gå tilbake til å snakke om engangsbruk, jeg føler bare at jorden virkelig roper ut og skriker ut på dette tidspunktet: "Ikke kjøp dritt for å kaste den ut! "Vi må skinne lys over hva som er tilgjengelig eller jobbe med å gjøre produktet tilgjengelig på alle nivåer med det bevissthetsnivået og bevisstheten i shopping. Jeg synes det er så relevant som vi, du vet, prøver å skape et sunt liv for familiene våre, de vi elsker, og oss selv.

Hvit, Svart, Sittende, Svart-hvitt, Skjønnhet, Stående, Fotografering, Ben, Fotografering, Monokrom,
Paloma Cantrerasm @shoppalomaandco

Allie Holloway

JS: Jeg kan ikke håpe at alle i amerikansk har råd til det beste. Det jeg kan håpe på er at de forstår hva de kjøper og tar gode, solide beslutninger rundt det. Jeg vil ikke dømme deg hvis du bestemmer deg for at du vil ha en billigere sofa enn, enn å velge den billigere sofaen fremfor den dyrere som ikke varer like lenge. Men så lenge du forstår kjøpet du har gjort. For meg er kunnskap makt.

Paulette Cole: Jeg tror det handler om å oppmuntre folk til å ha det bra med det de putter i hjemmet, fra et næringssted.

Hylle, rom, interiørdesign, produkt, eiendom, møbler, hyller, vegg, bygning, hus,
For Paloma & Co, hennes Houston Store, inngikk Paloma et samarbeid med andre designer Devon Liedtke.

Kerry Kirk

AK: Jeg vil si to ting. En, hvis det er en slags motsetning til litt av det vi har snakket om, hvis det er et kunstverk, det er det har ringt eller hjemsøkt, ta tak i det fordi jeg tenker på næringstonen, hvis tt snakket til deg, er det personlig. Ellers vil jeg si sortert nytt, friskt sengetøy.

Paloma Contreras: Vel, jeg vil gjerne oppmuntre til å virkelig tenke mer på antikviteter fordi du stadig hører om hvordan antikviteter faller langs veien og de dør og unge kjøper dem ikke. Jeg føler bare at et hjem har så mye mer karakter og personlighet når du legger i noe gammelt og det ikke trenger å være dyrt, den trenger ikke å ha en slags imponerende opprinnelse; det kan være et kult vintage -stykke som du hentet på et loppemarked. Men bare for å hente inn noe som har hatt et tidligere liv, gir det virkelig noe spesielt til det totale resultatet, gir en liten sjel.

WP: Jeg har gjort så mange hus for meg selv, og dette er det første huset jeg noensinne har hatt et komplett hovedsoverom. Soverommet mitt er ferdig, men vi elsker å underholde. Vi elsker, vi har våre, vi er begge veldig nære med våre familier og venner, og vi elsker å ha husgjester. Så jeg sier gjør rommet ditt, gi gjesten din et fint sted å bo.

MH: Jeg vil at hver forbruker som kommer til butikken vår, skal kjøpe noe unikt. Og jeg synes alt er interessant. Så det kan være et originalt kunstverk, det kan være en antikk, det kan være et håndverksmøbel. Noe unikt.

JS: Paulette, du får det siste ordet.

Paulette Cole: Jeg skal si i stedet for en ting, ta med farge. Ta med en ny farge, for med det kommer en helt ny energi inn i livet ditt.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.