Christian Siriano Home Tour

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Christian Siriano har den nysgjerrige kjærligheten til grønt, som, som Oscar Wilde vil si, alltid er tegn på et subtilt kunstnerisk temperament. Men bare noen få skritt utover inngangen til kiwi-hued og designerens like frodige stue Danbury, hjem i Connecticut, vil du oppdage en kreativ rekke som går langt utover grensen for finess.

Tre, rom, grønt, interiørdesign, gulv, gulv, løvtre, tregulv, møbler, hjem,

Det er for det første det solfylte sittegruppen der vi startet turen på lørdag morgen. Siriano-som tilbringer helgene her med å underholde friskluftsultede venner fra New York City og trekke pusten etter en virvelvindssommer som inkluderte kle Michelle Obama, gifte seg og starte en sengesamling på Bed Bath & Beyond - virker treg til å gi avkall på at Manhattan -intensitet andre reklamer kjenner godt.

Eller kanskje det er overflod av hjemmet-en kolonial fra 1800-tallet, som han deler med mannen sin, Brad-vi tar opp.

Det er umulig å gå glipp av.

insta stories
Tre, gulv, rom, gulv, interiørdesign, løvtre, vegg, tregulv, hjem, møbler,

"Jeg ville sørge for at huset var super fargerikt og lyst," sier Siriano om sin visjon for plassen. "Det er et feriehus, så vi kan gjøre ting som vi normalt ikke ville gjort... fyll den med ting vi bare elsker. "

Tre, rom, interiørdesign, kommode, skuff, gulv, møbler, vegg, skap, kommode,

Ta for eksempel den turkise konsollen flankert av en byste Siriano hentet på det nærliggende Newburgh Vintage Emporium - en favoritthelget tilholdssted for paret - og toppet med et innrammet klipp fra et gammelt nummer av Ladies Home Journal Blad.

I den formelle stuen (for ikke å forveksle med familierommet på baksiden av huset) møter striper ikat og rene blomster til fengslende effekt, mens et par chinoiserie -skap står vakt mot kjedsomhet og viser et lite utvalg av tchotchkes Brad innrømmer at han har det vanskelig går forbi.

Tre, interiørdesign, rom, grønt, tekstil, møbler, stue, hjem, gulv, interiørdesign,

"Huset er ganske eklektisk," sier Siriano, "Og fordi jeg er designer, handler det om trykk og stoff og tekstiler."

Det er imidlertid der overlappingen mellom Sirianos ekspertise som motedesigner og hans forkjærlighet for interiørdesign ender.

Grønn, Interiørdesign, Rom, Bord, Møbler, Interiørdesign, Rosa, Stue, Gulv, Hjem,

"Brad sier at jeg ikke har lov til å designe et rom basert på en samling jeg jobber med, men jeg gjorde det liksom ovenpå," sier han og refererer til en annen lysegul plass med et naturmotiv som er håndtegnet av venn og kunstner Anna Hafner. "Vi holdt på med en afrikansk, jungelinspirert samling, og jeg dekorerte det rommet samtidig. Det er så levende. "

Tre, gul, rom, gren, interiørdesign, vegg, lilla, dør, maling, sengetøy,

Derimot okkuperer paret det de beskriver som en mer nøytral-hued, franskinspirert leilighet i New York City. Virkningen av dette rommet på deres designbeslutninger her er tydeligst opp en andre trapp hos paret loft-vendt-hovedsoverom og bad, hvor hvitkalkede gulv, hvite vegger og hvitt sengetøy skaper en kokonglignende stemning.

Eiendom, rom, gulv, interiørdesign, vegg, tak, gulv, eiendom, pute, hjem,

Rommet står også som et bevis på Sirianos evne til å ta designbeslutninger praktisk talt i farten. "Vi har pusset opp loftet de siste fire månedene, og det ble dekorert dag den var ferdig, sier Siriano. "Jeg hadde bestilt sengen, jeg hadde lampene nede, sofaen... alt annet vi kjøpte på en dag, helt vintage, i Connecticut, sier han.

Tre, Rom, Interiørdesign, Vegg, Gulv, Tak, Lampeskjerm, Lampe, Skulptur, Beige,

Da han vokste opp, husker han at designprosessen var langt mer gradvis. "Min mor elsket bare å pynte, men det ville ta henne to år å velge sofa," tuller han.

Her, hvor de to har tilbrakt helger de siste tre årene, skjer design raskt, med tilbehør og kunst hele tiden veien ut av kofferter og loppemarkeder og lagring, og finne sin rettmessige plass langs hjemmets fargerike vegger og hyller.

Rom, interiørdesign, tekstil, stue, sofa, møbler, hjem, tak, interiørdesign, hus,

"Huset er full. Ikke mye mer kan gå inn her, sier Siriano. Og det kan bare bety en ting: At han allerede planlegger noe nytt - neste sommers overhaling av låven på baksiden.

Grønn, Tekstil, Rom, Gulv, Gulv, Interiørdesign, Skap, Hylle, Maroon, Bilderamme,

Fra:ELLE Decor US

Jessica Cumberbatch AndersonNettstedsdirektørJessica Cumberbatch Anderson er en New York-basert livsstilsjournalist.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.