Huseiere bør vente opptil 7 måneder på en "kvalitetsbygger", sier Trade Association

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Huseiere bør planlegge a oppussingsprosjekt syv måneder i forveien, og vær forberedt på å vente fire måneder eller mer på en "kvalitetsbygger" for å bli tilgjengelig, hvis de vil at det skal gjøres skikkelig, har en bransjeforening advart.

Federation of Master Builders ' forskning fant at eiendomseiere i gjennomsnitt venter syv måneder på en utvidelse, seks og en halv måned for ombygging av loft og fem måneder for nytt bad. Dette inkluderer tiden det tar å fullføre disse prosjektene.

Innvendig bygningsramme på byggeplass

copyright Dan Reynolds PhotographyGetty Images

Og selv maling og dekorasjon kan medføre forsinkelser. FMB sier det er vanlig å vente fem måneder på at interiøret i hjemmet ditt skal males. Dette er samme tid som det tar å installere en nytt kjøkken, konverter et skap under trappen til et bad i underetasjen, eller fjern en innvendig vegg for å lage et kjøkken og spisestue med åpen planløsning.

Dette betyr at huseiere som ønsker å få forlengelsen ferdig til jul, bør ha en byggherre i kø i mai. Og de som håper på en

insta stories
nytt kjøkken klar for sommeren burde få tilbud nå.

Stilleben av pensel dyppet i maling

Johnnie PakingtonGetty Images

Brian Berry, administrerende direktør i FMB, sa: 'Et vellykket byggeprosjekt krever nøye planlegging, og vår forskning gir klare veiledninger til forbrukerne om sannsynlige tidslinjer.

'Ikke bare trenger huseiere å vurdere hvor lang tid et prosjekt tar å fullføre, de må også husk hvor lenge de bør forvente å vente på at en kvalitetsbygger er tilgjengelig for å komme i gang prosjekt.

'Hvis huseiere ønsker å jobbe med en god byggherre, bør de forvente å vente minst fire måneder, og som hovedregel, jo større prosjekt, desto lengre ventetid. Når du ønsker å utnevne en byggherre, bør alarmklokkene ringe hvis de sier at de kan starte neste uke.

'Erfarne og profesjonelle byggefirmaer er bestilt langt på forhånd, og det er alltid verdt å vente på disse firmaene hvis du vil ha en stressfri opplevelse og en kvalitetsfinish.'

Hvis du planlegger et prosjekt, les Tommy Walshs tips for å finne en byggherre du kan stole på.


Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.