Råd om organisering av soverom: 8 ting du aldri skal ha på soverommet

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Din soverom burde være et rolig fristed og hvile... vel, det er uansett teorien. I virkeligheten er det altfor lett for deg soveplass å bli rotete med klær, kosmetikk, bøker og hva annet som greier å snike seg inn der.

Så hva er hemmeligheten for å holde soverommet ditt fredelig og rolig? Vi snakket med tre decluttering -eksperter for å finne ut deres beste tips og hemmeligheter.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Råd om organisering av soverom: hva du ikke skal beholde der du sover

I følge disse organiserende proffene er det åtte ting de aldri ville slippe gjennom døren til soverommet - og det burde du heller ikke!

Regninger og annet papirarbeid

For å skape et trygt tilfluktssted hvor du enkelt kan sovne, oppbevar du alt som har med jobb eller livsadministrasjon å gjøre ved et skrivebord i et annet rom.

insta stories

'Jeg har aldri papirer eller datamaskinen min på soverommet,' sier Sally Walford, decluttering -ekspert og forfatter av The Declutter Monster. 'Jeg trenger å slappe av og være i et rolig miljø.'

John Lewis

Osco 3 -lags skuff i kunstlær

John Lewis

£25.00

KJØP NÅ

Teknologi

Prøv å gjøre soverommet ditt til en skjermfri sone. 'De avgir blått lys og EMF, og er arbeids- eller lekeutstyr, så de bør oppbevares i et arbeids- eller lekeområde, \ råder decluttering -ekspert Helen Sanderson.

Hun legger til: 'Den eneste teknologien jeg har på soverommet mitt er et stereoanlegg for hyggelig avslappende musikk. Hvis du har telefonen eller nettbrettet på soverommet, kan du prøve å bruke det i nattlysinnstillingen, og gi deg selv et avsluttende portforbud en time før du skal sove. '

John Lewis

Pure Evoke H6 DAB/DAB+/FM Stereo Bluetooth -radio, Prestige Edition, Svart

John Lewis

£179.99

KJØP NÅ

Rot ved nattbordet

Vi vet hvor lett det er for det lille nattbordet å bli dekket med tomme briller og hårbånd, men vær hensynsløs og prøv å fjerne alt unødvendig daglig.

"Jeg har bare det jeg trenger i nærheten, slik at jeg kan slå meg av fra verden og få en god natts søvn," sier Sally. 'Et ryddig soverom gir trygghet.'

Profesjonell arrangør Vicky Silverthorn er enig. 'Å legge et brett inn på soverommet på overflatene er en av mine favoritt ting å gjøre for å føle meg mer organisert,' sier hun. 'Plutselig har de små tingene, enten de er lotioner og potions eller et lys og fjernkontroll, et bevisst sted å bo.'

Oliver Bonas

Gull og glass speilvendt kant med smykkeskuffer

Oliver Bonas

£16.00

KJØP NÅ

Gjenstander under sengen

Vicky Silverthorn sier også at skuffer og bokser under sengen er en no-go for henne. 'Jeg sover bedre og vet at det er klarhet og et tydelig mellomrom,' forklarer hun. 'Så jeg bestilte bevisst en seng uten oppbevaring under den.

'Mitt råd er å bare lagre ting under sengen hvis det er en enkel kategori og bare er organisert, for eksempel sesongklær eller ting du bare bruker på ferien.'

Amazon

DIMJ 2 -pakks oppbevaringspose under seng

Amazon

£16.99

KJØP NÅ

Bunker med klær

'Hvis du har en tidlig start neste morgen, vil du føle deg roligere hvis du har valgt antrekk og tilbehør', sier Beverly Wade, decluttering -ekspert på Cluttergone.

Dette betyr at ingen klær henger over sengen eller på en stol. "Legg de rene klærne med en gang, legg skitne i tøyet og de som blir brukt på en stol hvis du må - men bare noen få," sier Vicky.

Hvis du pleier å la klærne hoper seg opp på en stol eller krakk, anbefaler Vicky å spørre deg selv om du virkelig trenger det der. Hvis ikke, fjern det helt fra plassen for å forhindre at klær bygger seg opp.

John Lewis

Great Little Trading Co Rope Storage Basket, elfenben/mørkegrå

John Lewis

£24.00

KJØP NÅ

Uønsket kosmetikk og produkter

"Etter min erfaring har vi alle vår favoritt sminke og ting vi bruker, pluss noen statister til spesielle anledninger, men resten er bare rot," sier Helen.

Gå igjennom alle produktene dine, og hvis du ikke har brukt noe på seks måneder, må du kaste det.

Deretter anbefaler Vicky å sortere sminken din til daglig bruk og spesielle anledninger. 'Ta alt du bare bruker når du skal ut, din mer fancy sminke som den var, og ha den i en egen eske. Behold de tingene du trenger å levere fra dag til dag, sier hun.

Amazon

Boxalls Rotating Makeup Organizer

Amazon

£21.99

KJØP NÅ

Bøker

Annet enn det ene eller to du leser for tiden, advarer Helen om at det å ikke legge dem på hyllen (eller gi dem bort) etter at du er ferdig, lett kan føre til at de hoper seg opp.

"Ikke la hauger med uferdig virksomhet samle støv," sier hun.

Dunelm

Lynton hvit stige bokhylle

Dunelm

£99.00

KJØP NÅ

Uten sesongklær

Vicky Silverthorn forklarer at vi bare noen gang skulle trenge halve mengden klær i garderoben på soverommet om gangen.

"Fjern alt som ikke er i sesong for øyeblikket som vil gi deg omtrent halvparten av plassen tilbake," sier Vicky. 'Hvis det er vinter, bli kvitt alle sommerartiklene du ikke kommer til å bruke på seks måneder, og hvis det er sommer, bli kvitt alle de vinterartiklene.'

Amazon

Spedalon vakuumoppbevaringsposer - pakke med 15

Amazon

£27.95

KJØP NÅ

Liker du denne artikkelen? Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få flere artikler som dette levert rett til innboksen din.

MELDE DEG PÅ

Liker du det du leser? Nyt House Beautiful magazine leveres rett på døren din hver måned med gratis levering i Storbritannia. Kjøp direkte fra utgiveren til den laveste prisen og gå aldri glipp av et problem!

ABONNERE

Fra:God rengjøring i Storbritannia

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.