Alan Carr: 'Takk Gud Paul er kreativ når det gjelder interiør'

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Komiker og Interiørdesignere programleder Alan Carr sier at han er "fullstendig ærefrykt for interiørdesignere som bare går for det", men innrømmer at han "bare ikke er så modig" når det gjelder hans eget hjem.

'Få meg på scenen på O2 Arena for å opptre for tusenvis, ingen bekymringer, men få meg til å bestemme meg for en tapetrulle, jeg kommer ut i elveblest,' kvitter han.

Serie to av Interiørdesignere følger 10 talentfulle nye designere som alle ser etter sitt store gjennombrudd i den fartsfylte reklameverdenen interiørdesign, mens de konkurrerer om å vinne en karriere-definerende kontrakt med et av Storbritannias beste boutiquehoteller.

Hver uke ser forfatter og tidligere Elle Decoration sjefredaktør, Michelle Ogundehin, satte designerne en annen designutfordring. "Det var mye oppskalering som foregikk, vi hadde mange deltakere som elsket å rote gjennom et hopp," sier Alan.

'Jeg ville se disse knakkede gamle kommodene på en mandag som de hadde kjøpt for en liten penge, og i slutten av uken, med nye knotter og en slikk med maling og en hel masse TLC, de ble forvandlet til noe så vakkert at du ville betale en formue til. De har inspirert meg til at det å bygge et hus ikke trenger å koste jorden.

insta stories

advarsel embargo for publisering til 000001 på 26012021 programnavn interiørdesignere med alan carr tx na episode interiørdesignere med alan carr ep1 vis hjem nr 1 bilde viser strengt embargo ikke for publisering før 0001 timer tirsdag 26. januar 2021 charlotte, alan carr c banijay fotograf ellis o'brien

BBC/Darlow Smithson Productions/Banijay/Ellis O'Brien

programnavn interiørdesignere med alan carr tx na episode interiørdesignere med alan carr ep1 vis hjem nr 1 bilde viser strengt forbud mot publisering før 0001 timer tirsdag 26. januar 2021 peter, alan carr c banijay fotograf ellis o'brien

BBC/Darlow Smithson Productions/Banijay/Ellis O'Brien

'I tillegg lærte jeg hva ombre er, det er når en farge eller et mønster blekner til en annen farge langs en vegg. Hvis det gjøres bra, kan det være vakkert pluss at det får rommene til å se høyere ut - se, du lærer noe nytt hver dag. '

Michelle, som gjentar sin rolle som hoveddommer, vil ta hjelp av designguruer og bransjeeksperter som spesialgjestdommere hver uke.

Så hva kan vi forvente av serien? "Vel ærlig talt mye ærlighet," sier Alan. 'Jeg ble fortalt av produsentene at jeg ikke bare var programleder, jeg var også ment å representere menneskene hjemme som så på, og at jeg skulle være brutalt ærlig og si hva seeren tenkte. Så, hvis gangen er malt baby poo brun jeg kommer til å si det, eller dado rail er wonky jeg vil ta det opp.

programnavn interiørdesignmestere med alan carr tx na episode interiørdesignmestere med alan carr presentatør generikk ingen presentatør generikk bilde viser strengt forbud mot publisering før 0001 timer tirsdag 26. januar 2021 alan carr, michelle ogundehin c banijay fotograf ellis o'brien

BBC/Darlow Smithson Productions/Banijay/Ellis O'Brien

'I utgangspunktet har jeg vært ansatt fordi jeg ikke har noe filter. Det er ikke en komplett tispefest, jeg gir mye ros fordi de alle var så talentfulle. Prisen er fantastisk for noen som ønsker å satse på en karriere innen interiørdesign, så det føles som mye på spill. Hvis du elsket den første serien, vil du ikke bli skuffet. '

programnavn interiørdesignere med alan carr tx na episode interiørdesignere med alan carr pressepakke ingen pressepakke bildet viser l r lynsey, mona, jon, barbara, siobhan, alan carr, charlotte, peter, amy, paul, micaela c banijay fotograf ellis o'brien

BBC/Darlow Smithson Productions/Banijay/Ellis O'Brien

Når det gjelder hjemmet han deler med mannen Paul Drayton, sier Alan at han er glad for å la Paul stå for innredningen. 'Takk gud min partner Paul er kreativ når det gjelder interiør. Jeg vil vurdere en potensiell lampeskjerm i flere uker mens han ikke kommer til å tøffe seg gjennom døren litt taksidemi stukket under armen eller noe "reddet" fra et loppemarked og stikker det opp på veggen, sier Alan.

Wallpaper Direct

Strawberry Thief Wallpaper

Morriswallpaperdirect.com

£75.00

KJØP NÅ

'Jeg blir flinkere til å skyve mine kreative grenser, og nylig har jeg blitt en sug etter en flis. Jeg dekorerte nede toalett med en nydelig Bert og May Tile og et flamboyant tapet, og vet du hva, det fungerte! Så nå føler jeg meg litt mer trygg på at jeg gjør det vi kan baderom nå - ønsker meg lykke til! '

Og når det gjelder den dristigste oppdateringen i hjemmet, er Alan ganske stolt av William Morris -tapetet og polstret sofa.

'Vel, jeg vil ikke si fet som sådan, men jeg fikk et helt nydelig tapet med William Morris -trykk og parret det med en William Morris trykte sofa, og jeg var så bekymret for at det skulle kollidere så ille, for mye av det gode og alt det der, 'han forklarer. 'Og som du vet, er tapeten til William Morris en fest for øynene, og det kan være ganske intens med alle de virvlende fargene, men det fungerte og rommet er så koselig nå, spesielt når du tenner på noen strategisk plasserte lys og omgir deg med puter.'

Interiørdesignmestere med Alan Carr sendes tirsdag 2. februar klokken 20.00 på BBC Two

Liker du denne artikkelen? Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få flere artikler som dette levert rett til innboksen din.

MELDE DEG PÅ

Trenger du noe positivt eller ikke klarer å komme deg til butikkene? Abonner på House Beautiful -magasinet i dag og få hvert nummer levert direkte på døren.


Fargerike puter vi tror du kommer til å like

Jefferson pute med fylling

Jefferson pute med fylling

Canora Greywayfair.co.uk

£29.99

KJØP NÅ
Salo brodert ansiktspute - Multi

Salo brodert ansiktspute - Multi

made.com

£25.00

KJØP NÅ
Double Dip Fuchsia Fizz pute

Double Dip Fuchsia Fizz pute

andrewmartin.co.uk

£58.00

KJØP NÅ
Joan Tufted putetrekk

Joan Tufted putetrekk

La Redoute

£17.60

KJØP NÅ
Acorn Cup Pute, Dark Marine

Acorn Cup Pute, Dark Marine

Orla Kielyjohnlewis.com

£36.00

KJØP NÅ
Strikket Pom Pom pute - rosa og oransje

Strikket Pom Pom pute - rosa og oransje

amara.com

£25.00

KJØP NÅ
Suki Velvet Pute

Suki Velvet Pute

Christina Lundsteenlibertylondon.com

£87.00

KJØP NÅ
No.198 Pute, Evergreen

No.198 Pute, Evergreen

Designprosjekt av John Lewisjohnlewis.com

£60.00

KJØP NÅ

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun er opptatt med å avdekke morgendagens største hjemmetrender mens du leverer stilig rominspirasjon, små plassløsninger, enkle hageideer og turer rundt i de hotteste eiendommene på marked.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.