Royal Pastry Chefs Del Ginger Bread Biscuit Oppskriften

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Rekk opp hånden hvis du er lei av å bake ferie informasjonskapsler! Ok, legg fra deg hånden, for du kan ha stekt Julenissens søppel informasjonskapsler og Sukkerkaketrær, men har du bakt en kongelig familie-godkjent julekake ennå? Jeg tror ikke.

Vi har blitt nådd (pr offisielt nettsted for kongefamilien) med oppskriften på en av kongefamiliens favoritter Julegodter—Jule ingefærbrødkjeksene. Royal Pastry kokker lager de søte små kjeksene fra bunnen av.

"Det er alltid best å la deigen hvile, så det er flott hvis du kan lage deigen kvelden før," sier en av kokkene. "Du kan også rulle ut deigen, kutte formene og sette dem i fryseren i en time. Dette sikrer at de beholder formen pent. "Ta notater, lesere.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

insta stories
Se på Instagram

Når kokkene har kuttet kjeksene i forskjellige former (bjeller, sirkler, etc.), dekorerer de dem med glasur. Nettstedet bemerker at "for et ekstra spesielt preg kan du til og med tilpasse hver kjeks."

Disse kongelige pepperkaker informasjonskapsler er også allsidige. Når glasuren er tørr, er godbitene solide nok til å henge på juletreet som dekorasjon. Du kan sjekk ut nettstedet for hele oppskriften, som krever selvoppstigende mel, malt ingefær, usaltet smør og noen flere ingredienser du sannsynligvis allerede har på kjøkkenet ditt.

Den ene ingrediensen du kanskje ikke er kjent med er "blandet krydder." I følge BBC Food, blandet krydder "er en velduftende påminnelse om juleoppskrifter" (som er fornuftig), og "det vanligvis inneholder kanel, muskat, ingefær og nellik eller krydder. "Så det burde være ganske enkelt å lage ditt eget blandet krydder.

Jeg tror jeg vil tilpasse noen av mine ingefærbrødkjeks med "Meghan" og "Harry", og da er det i utgangspunktet at jeg tilbringer jul med de kongelige, ikke sant?

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Fra:Delish US

Maya McDowellMaya McDowell er assisterende redaktør i HearstMade.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.