De største feilene du gjør med oppvaskmaskinen

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

1. Overbelastning 

Hvis du prøver å ha i for mange retter, må du gjøre to ganger arbeidet. Hvis tallerkener er blokkert og vann ikke når dem, blir de ikke rene.

2. Ordne rettene feil

Du vil være strategisk når du legger i oppvaskmaskinen. Sett de mest tilsmussede gjenstandene i midten av bunnstativet som vender mot sprayarmen. Sørg for at ingenting stort blokkerer vaskemiddeldispenseren; Det kan påvirke hvordan det åpnes og forhindre at oppvaskmaskinen vaskes opp på riktig måte.

3. Kaster vaskemiddelpakken i maskinen

Enkeltdose vaskemiddelpakker bør plasseres i dispenseren. Hvis du kaster en i bunnen av oppvaskmaskinen, vil den oppløse seg for fort under forvaskingen, uten at det blir oppvaskmiddel for hovedvasken i syklusen.

4. Å sette glass over tindene på det øverste stativet

Hvis glassene ikke er festet mellom tindene, kan de gå i stykker ettersom tennene legger press på dem. Det er også mer sannsynlig at de ender opp der tindene berører glasset.

insta stories

5. Blanding av sølv og rustfritt stål i bestikkurven

Hvis disse to forskjellige metallene berører hverandre, kan de reagere med hverandre, noe som kan resultere i groping.

6. Kasting av tre, porselen eller noe som er håndmalt i oppvaskmaskinen

Dette er en feil du bare gjør én gang, men hvis det er et stykke du bryr deg om, kan vårt tips forhåpentligvis redde deg fra å måtte lære på den harde måten!

Michaelle Exhume er analytiker i laboratoriet for rengjøring og hjemmeprodukter ved Good Housekeeping Institute.

Fra:God husholdning USA

Michaelle ExhumeHjemmepleie produktanalytikerHvor lenge har hun vært på GHRI: Siden november 2013. Hva hun gjør: Michaelle tester og evaluerer hjemmepleieprodukter og -apparater, for eksempel oppvaskmaskiner, støvsugere, vaske- og rengjøringsprodukter for Good Housekeeping Magazine.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.