HGTVs Flip or Flop sesong 8 til Air Spring 2019

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Christina El Moussa er den første som innrømmer at det å jobbe med en eks er... pinlig og naturlig nok gjorde spenningen mellom paret utrolig fryktelig tv i løpet av sesong 7 -premieren på deres HGTV -show Flip eller Flop. Men, etter vellykket navigering i dette "nye territoriet" (til tross for at Christina var pladask for beau Ant Anstead samtidig som Tarek lever singellivet), huset som snur duoen sammen er ikke over.

To år etter paret delte seg, de har fornyet for en sesong 8 av HGTV -renoveringen av hjemmet for 15 nye episoder.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se på Instagram

"HGTV -fans har fulgt Tarek og Christina gjennom mange husflip og støttet deres personlige reise i årevis," sa Allison Page, president for HGTV og Food Network, iflg

insta stories
Frist. "Vi er ivrige etter å se hvordan de fortsetter å drive sin flipping-virksomhet, er medforeldre til barna sine og starter nye kapitler i deres profesjonelle og personlige liv."

Som vanlig ser vi paret snu hjem i Sør -California, men jeg kan ikke være den eneste som føler at litt mer personlig drama kommer (og jeg hater det ikke). Jeg mener, hvis du Google "par realityprogrammer," Flip eller Flop er der oppe med Ungkaren, Love Island, og Er du den ene? Så... vi får se, antar jeg.

Se finalen i Flip or Flop sesong 7 torsdag 6. september kl 21:00 ET HGTV.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Taylor MeadTaylor er frilansskribent, redaktør og leder for sosiale medier for merkevarer og publikasjoner om skjønnhet, velvære og livsstil.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.