Den italienske byen Sambuca di Sicilia auksjonerer hus for 2 euro

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Tilbake i 2019, i håp om å puste liv tilbake til deler av landet som hadde forfalt, begynte den italienske regjeringen å selge boliger i små landsbyer for bare 1 euro. Programmet var en hit, med en rekke små landsbyer - inkludert Taranto og Cinquefrondi- bestemmer seg for å melde seg på. Byen Sambuca di Sicilia øker imidlertid ante: Den sicilianske byen selger 20 forlatte boliger til dobbel pris - det er riktig, to hele euro—rapporter CNN.

Tror du ikke at det er sant? Bare ta Lorraine Bracco ord for det. I fjor, DeSopraner stjerne kjøpte et 200 år gammelt hjem fra en slik auksjon og gjorde det om til drømmehuset hennes, som dokumentert i HGTV -serien Min store italienske villa.

Den nye gamle avlingen av eiendommer ligger alle i Sambucas historiske sentrum, som tidligere ble forlatt da et jordskjelv traff området i 1968. Flertallet av boligene som tilbys vil dekke 50 til 80 kvadratmeter, selv om en håndfull vil være dobbelt så stor.

insta stories

Alle budgivere må betale en innskuddsgaranti på € 5000, som refunderes hvis de går tomhendte unna. En annen advarsel: Når salget av et hjem er gjennomført, har kjøperen bare tre år på seg pusser opp den.

Interessert i å legge inn et bud? Send inn en applikasjon før 5. november 2021 for et skudd på en av € 2 villaene. Buona fortuna!

Følg House Beautiful på Instagram.

Jada JacksonRedaksjonskollegaJada Jackson er en frilans multimediajournalist fra Chicago og utdannet ved Columbia College Chicago.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.