Beste tider å reise til Thanksgiving 2020

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Thanksgiving Day kan være to måneder unna, men du reiser dette feriesesong, tiden nærmer seg å begynne å planlegge. Selvfølgelig, før du legger noen planer midt i koronaviruspandemien, er det viktig å sjekke med lokale og CDC retningslinjer for å overholde destinasjonens krav og begrensninger. Når du har bestemt deg for at du kan reise trygt, vil du bli fanget opp Thanksgiving Day reisetid til og fra flyplassen. Og hvis du ikke vil fly til din Tyrkias dag destinasjon - velger å kjøre i stedet - vil du fortsatt sette pris på å bli informert om de beste og verste tider for å komme videre.

I fjor ble American Automobile Association (AAA) anslått at 55 millioner amerikanere ville reise 50 miles eller mer hjemmefra under Thanksgiving - det mest siden 2005 og opp 2,9 prosent fra året før. Selv om årets AAA -rapport ennå ikke er utgitt, og du kan forvente at feriereiser vil se annerledes ut på grunn av pandemien, her er en rask oversikt over hvordan 2019 og 2018 mønstre så ut. Sørg for å sjekke tilbake her i de kommende ukene når vi vil lære mer om de beste Thanksgiving -reisetidene for 2020!

insta stories

Hvis du kjører...

Thanksgiving Day Beste reisetider 2019 - Når skal jeg komme meg på veien?

MalandrinoGetty Images

Ikke overraskende er Thanksgiving en av de travleste feriene for bilturer hvert år. I fjor var transportanalytiker kl INRIX, Trevor Reed, delt med AAA at reisetidene skulle toppe på onsdag og ta så mye som fire ganger lengre tid. Så hvis trafikkmønstre følger 2019, er det best å gå på Thanksgiving Day i år.

Los Angeles

Verste reisedagen: onsdag
Verste tiden for reise: 17.00 til 19.00
Forsinkelse:
opptil 3,5 ganger så lang tid som vanlig

Washington DC.

Verste reisedagen: onsdag
Verste tiden for reise:
15.00-17.00
Forsinkelse: opptil 2,8 ganger så lang

Hvis du flyr ...

 

Scott OlsonGetty Images

Når du går til flyplassen, er du enten en av to personer: Du ankommer porten din timer før flyet er satt til å reise, eller du tyr til å løpe gjennom flyplassen fordi du ikke dro tidlig nok (en gang til!). Det sier seg selv at det er bedre å dra så tidlig som mulig, spesielt i ferien. Ikke bare vil det være flere biler på veien som gjør veien til flyplassen, aka forårsaker trafikk, men sikkerhetslinjene er også lengre enn vanlig, og med mindre du har meldt deg på TSA Pre✓, blir du tvunget til å vente på din tur. Det er enda viktigere å planlegge ekstra buffertid hvis du reiser til disse flyplassene. Her er dataene fra 2018:

Dallas

Flyplassrute: Sentrum til DFW via TX-183 W
Verste tiden for reise:
Mandag, 5: 00-7: 00 pm
Reisetid på topp:
30 minutter

New York

Flyplassrute: Sentrum til JFK via Long Island Expressway East
Verste tiden for reise:
Tirsdag, 17: 30-19: 30 s.m.
Reisetid på topp:
1 time, 19 minutter

Men ikke bekymre deg! Til slutt vil all den vinen, paien og fyllingen være verdt det. Selvfølgelig vil det smake litt deiligere, så prøv å ikke komme for sent.

Følg House Beautiful på Instagram.

Taylor MeadTaylor er frilansskribent, redaktør og leder for sosiale medier for merkevarer og publikasjoner om skjønnhet, velvære og livsstil.
Selena BarrientosAssociate Entertainment and News EditorSelena Barrientos er assosiert underholdnings- og nyhetsredaktør for Good Housekeeping - hun skriver og rapporterer om de siste programmene og filmene, i tillegg til å sette søkelys på Latinx -kjendiser.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.