Coral Sands Resort Renovering på Harbour Island, Bahamas

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Som de fleste besøkende på Harbour Island, har Jorge Mora elsket den lille øya på Bahamas lenge. "Jeg har gått i sannsynligvis 27 år, og jeg har alltid vært forelsket i øya, så da jeg var ute etter å gjøre mitt første hotell, var det der jeg så," forklarer han. Han fant snart en mulighet kl Coral Sands, en eiendom ved stranden som hadde blitt renovert flere ganger av flere designere i løpet av de siste tiårene, hver tar en del av hotellet, som består av to bygninger av gjesterom samt rundt 12 private bungalower. Etter at Mora ble medeier sammen med Silma og Tom Sherman, la han partnerne på ideen om å friske opp plassen. Tast inn Eddie Lee, den New York-baserte designeren som har jobbet på nesten alle Moras boliger.

Grønn, blomsterpotte, stueplante, interiørdesign, rom, hjem, anlegg, møbler, hus, stue,
Den nye Coral Sands -restauranten av Eddie Lee.

Brittany Ambridge

I likhet med Mora var dette Lees første hotellprosjekt - et faktum som han fant økte hans kvalifisering for oppgaven. "De andre designerne de vurderte hadde gjort hoteller før, og jeg hadde ikke, så spørsmålet deres var:" Hvorfor skal vi ansette deg? ", Minnes Lee om sine første møter med eierne. "Hele presset mitt var at de andre designerne gjør hoteller, jeg er bolig. Dette skal føles som stranden din hjemmefra. "Plassen fungerte, og Lee begynte å oppdatere hotellet på en måte som ville gjenspeile øyas elskede sjarm og samtidig føles frisk.

insta stories

"Overraskende nok har ikke øya endret seg så mye de siste 30 årene," sier Mora. Og de fleste besøkende har ikke for store problemer med det - etter Harbor Island -standarder, er Moras 27 år som besøkende chump -endring. "For de som elsker Harbor Island, elsker de det virkelig," sier Lee. "Familier som drar dit med barna sine, går fordi de dro med foreldrene som barn."

Tak, rom, interiørdesign, rød, stue, møbler, hus, bygning, eiendom, hjem,
En breezeway i en av strandbungalowene.

Brittany Ambridge

Og den typen gjengangere pleier å ha sine favorittsteder. "Øya er itny, men det viktigste er hotellene," forklarer Lee. "Dunmore, Ocean View Club, Landing. De har hver sin smak: Landing er britisk bahamiansk gammel skole, Dunmore er preppy WASPy, Ocean View er boho. Hva skal vi være? "

Svaret, for Lee, lå i den ene tingen som alle Harbour Island -gjengangere (og alle eierne av Coral Sands), uansett hotellpreferanse, kan være enige om: øyas naturlige skjønnhet. "Øya har denne forbløffende vakre stranden - jeg tror ikke det er en annen slik på denne siden av verden," sier Mora.

Møbler, rom, interiørdesign, turkis, eiendom, kommode, bord, vegg, hus, tre,
Et hjørne av lobbyen.

Brittany Ambridge

Og likevel ønsket Lee å holde seg borte fra også bokstavelig talt en oversettelse: "Før var det mange sjøhester og sand dollar", forklarer han. "Du trenger ikke å slå folk over hodet med strandtemaet. Vi skjønner det, det er Bahamas. Bare få det til å føles som det. "

For å gjøre det, trakk Lee sin palett fra omgivelsene: øyas rosa tollhus, det første synet når han ankom; de grønne håndflatene; det blå havet; de karmosinrøde solnedgangene-som alle, praktisk, gir en leken stemning som føles familievennlig, en annen viktig vurdering for hotellet. "Hele ideen var å hedre ånden i fargene på øya, men beholde den moderne og frisk og ikke forventet," sier designeren. Vi er klare til å bestille.

BOK NÅCoral Sands Resort, Harbour Island, Bahamas

Hadley KellerDigital direktørHadley Keller er en forfatter og redaktør med base i New York, som dekker design, interiør og kultur.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.