Toledo Gellar Alpine-Inspired New Jersey Home Tour

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Teaneck, New Jersey, en forstadsby like utenfor New York City, er ikke akkurat stedet du forventer å finne en hytte i alpestil. Men i en heldig families hjem fremhever lyse tretak og ullpolstring bilder av lyse fjellandskaper, til tross for landskapet. Det er takket være Next Wave designfirma Toledo Geller, som forvandlet et kjedelig, forringet hus til en innbydende familiebolig som samtidig føles koselig og lys.

Da designduoen - bestående av Virginia Toledo og Jessica Geller - først kom inn i hjemmet, var det langt fra noen av disse adjektivene. "Det var veldig brunt, gjørmete, renovering på 80 -tallet," husker Virginia. "Du vet, bare skinnende gulvfliser, vegg -til -vegg -tepper i rom som ikke burde ha det ..." Det vil si moden for renovering.

Så hun og Jessica begynte å tenke på hvordan de bedre kan bruke hjemmets mellomrom, spesielt de offentlige: et solrom, en stue og en sentral spisestue.

insta stories

De begynte med stuen, hvis plassering ga den veldig lite naturlig lys. "Så de har solrommet, der de trodde de ville tilbringe mesteparten av tiden, og så de hadde et annet rom i første etasje som de skulle bruke som TV -seerom, sier de Jessica. "Så vi tenkte, hvordan skal vi få dem inn i dette rommet? Vi må få det til å føles spesielt, vi må få det til å føles annerledes. "

Møbler, stue, rom, interiørdesign, gardin, eiendom, salongbord, bord, gulv, vegg,
Nøytrale toner, lyst tre og rutete gir en varm, alpint stemning.

Jacob Snavely

De to kom på ideen om å dekke veggene i en natur shiplap, for å tjene som et teksturelement som fikk rommet til å føles spesielt mens det også koblet det til de andre delene av hjemmet. "Vi omfavnet på en måte å tenke på det i veien for en salong eller en hotellobby hvor det føles flytende nok til at du kan gå gjennom dette rommet fordi du må gå gjennom for å komme alle andre steder i huset, men også få det til å føles som om du vil sette deg ned og slappe av der?"

Det var der paletten kom inn: "Vi begynte å tenke på rom som kan være veldig skyggefulle, men også føles koselige og innbydende," forklarer Virginia. "Og vi begynte å bruke ordet hytte eller skihytte - den slags ting du vet, du får den vinteren lys. "Det var den perfekte løsningen for både å få de mørkere rommene til å føles koseligere og få mest mulig ut av lyset i det lysere de.

I det skipsfulle rommet fremkaller et rutete Schumacher -stoff chalet -stemningen, mens nøytrale gardiner forsiktig diffunderer lyset rommet får. I mellomtiden tilfører peisen, som designerne fikk sin entreprenør til å rekonstruere, bokstavelig varme.

Det koselige rommet, en gang oversett, er nå høyt elsket, spesielt i helgene når familien slapper av uten teknologi. "De bruker virkelig disse rommene uten TV -er for å slappe av og bli hjemme og slappe av og koble fra," forklarer Jessica.

Rom, møbler, hvit, eiendom, spisestue, interiørdesign, bygning, tak, bord, gulv,
Spisestuen er også et slags knutepunkt, som forbinder de andre rommene i huset.

Jacob Snavely

I resten av rommene i underetasjen beveget designerne seg mot blå nyanser uten å være for dristige. For spisestuen, som fungerer som en slags overgangsplass, siden den har rom på hver side av det, gikk de med et lyseblått Nina Campbell faux bois tapet, en tilpasning av en tidligere prosjekt.

"De hadde sett et annet prosjekt på huset vårt i en annen naboby og ble forelsket i spisesalen," husker Jessica. "Det var en lakkert blå. Han sa i utgangspunktet til oss, 'du kan bare gjøre det samme her.' Og vi var som: 'Vi jobber ikke sånn', ler designerne. "Vi gir deg din egen versjon."

Stue, tak, rom, hvit, møbler, interiørdesign, eiendom, bygning, hjem, hus,
Solrommet.

Jacob Snavely

"Det er midt i alt," sier Viriginia. "Så vi var som: Vi må få dette til å være et øyeblikk i seg selv, så det føles ikke som en gang. Vi ville at folk skulle stoppe der. "

Gå gjennom spisestuen, og du ser opp for å se lysstyrken som går videre til andre etasje, hvor en tapetet landing fungerer som et lekerom for barn.

På den andre siden av spisestuen slipper solrommet inn mest lys, som filtreres gjennom hjemmets brede døråpninger (som designerne forlot urørt - "noen ganger må du bestemme hva du kan leve uten å endre for å holde på budsjettet," sier Jessica).

Trapper, arkitektur, dagslys, interiørdesign, tak, linje, bygning, rom, hus, rekkverk,
Ser opp til landing i andre etasje.

Jacob Snavely

Denne plassen ble lagt til av de tidligere eierne, noe som betydde at den var i god stand, men føltes løsrevet fra resten av huset. Så, sier Jessica, "vi måtte liksom gifte oss med alle disse mellomrommene." En veggdekke av trompe l'oeil treplank (av Concertex) på taket nikker til den alpine stemningen, som også bærer inn i TV -rommet via en pledd tak.

"Så du har den varmen over i solrommet, og når du tar til venstre, har du direkte utsikt til det første rommet med all den strukturerte shiplap, og så du bare gjør alle disse forbindelsene, "Virginia sier.

Handle dette alpinspirerte hjemmet i New Jersey

Wellington speil

Wellington speil

franceandson.com

$549.00

KJØP NÅ
Ruth Knob

Ruth Knob

anthropologie.com

$12.00

KJØP NÅ
Stor koselig sofa

Stor koselig sofa

CR Lainesofasandsectionals.com

$3,883.50

KJØP NÅ
Patara stol

Patara stol

peradesign.com

$339.00

KJØP NÅ
Hadley KellerDigital direktørHadley Keller er forfatter og redaktør med base i New York, og dekker design, interiør og kultur.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.