Disse LED -strengelysene holder mygg unna

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Det er mye å elske om sommeren: utendørsmiddager på verandaen, sollys som varer i flere timer, strandeventyr og så mye mer. Men når det dukker opp uventede gjester til festligheter om sommeren, kan det sette en skikkelig demper på tingene. Og nei, jeg snakker ikke om dine nysgjerrige naboer - jeg snakker om mygg! En bit kan gjøre piknik på stranden til en kløende katastrofe. Og mens avstøtende spray og citronella -lys kan hjelpe, ville det ikke vært fint om det var flere stilig måte å bli kvitt mygg? Vel nå, det er det.

BITEFIGHTER LED STRING LIGHT

tikibrand.com

$159.00

KJØP NÅ

TIKI -merket kunngjorde nylig lanseringen av sine BiteFighter ™ LED -strengelys, også kjent som et sofistikert utendørs belysningsalternativ som vil belyse bakgården din samtidig som den blir kvitt mygg. Som merkets motto sier: "Omgiv deg med atmosfære, ikke mygg."

Hver 36-fots lysstråle inneholder 12 varmfargede 2200K rivebestandige LED-pærer og 3 frastøtende belger som gir opptil en hel sesong med myggbeskyttelse. Det gir opptil 200 timer, ifølge merket.

insta stories

TIKI anbefaler å henge lysene ikke høyere enn 10 fot fra grand for maksimal beskyttelse. Selskapet foreslår også å slå dem på i 15 minutter før bruk for å etablere beskyttelse. Og hvis ingen mygg plager deg, har du muligheten til å slå av frastøtningsmidlet mens du fortsatt bruker lysene. Er du overbevist ennå?


Vil du score fantastiske tilbud på boliginnredning? Hold deg til oss - vi gir deg alle våre hemmeligheter.


Nathalie KirbyRedaktør for innholdsstrategiNathalie er assisterende redaktør for innholdsstrategi på House Beautiful, hvor hun dekker alt fra innredning til siste nytt.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.