6 måter å holde kjæledyr trygt hjemme denne vinteren

instagram viewer

Fra friske små kattunger til valpete ører, det er ingen tvil om at kjæledyr har en spesiell plass i våre hjerter. I følge American Pet Products Association er ca. 67 prosent av alle amerikanske husholdninger (det er omtrent 85 millioner familier) som eier minst ett kjæledyr, og Harris -avstemningen fant ut at 95 prosent av dyreeierne anser sine firbeinte venner som fullverdige medlemmer av familien. Men det er mer ved å være kjæledyrseier enn magesår og henting. Som alle lidenskapelige kjæledyrforeldre vet, er et dyrevennlig hjem avgjørende for kjæledyrets helse, komfort og lykke.

Når temperaturen synker og dyrene våre tilbringer mer tid med oss ​​innendørs, er det et passende øyeblikk å pusse opp dine kjæledyrsentriske forholdsregler. Les videre for viktige sikkerhetstiltak som vil holde dyreelskere og deres myke ledsagere sovende.

Slukk brannrisiko

hund

Shutterstock

Alle dyreeiere bør gjøre seg kjent med vanlige brannrisiko, siden disse naturlig nysgjerrige skapningene kan lett komme i trøbbel

insta stories
rundt åpen ild eller en varm komfyr. Faktisk ifølge National Fire Protection Association (NFPA), kjæledyr starter ved et uhell hundrevis av hjemmebranner hvert år.

For å unngå en ulykke, følg disse brannforebyggende trinnene. Hold lys utenfor Fido eller Fluffys rekkevidde, og utenfor overflater som kjæledyr lett kan sondre med potene, for eksempel lange duker. (Røde Kors anbefaler også flammeløse lys for bekymringsfri stemning.) Mens godbitene blir deilige i ovnen eller på komfyren, bør du vurdere å sette opp en dyreport eller bruke andre midler for å holde kjæledyr (som vil la lite stå mellom seg selv og en mengde nybakte godbiter) kl. bukt.

NFPA advarer også familier om det hold øye for rampete kjæledyr som tygger på elektriske ledninger. Og sørg for å sikre peiser og ildsteder med en beskyttende barriere, slik at kastanjer er de eneste tingene som kommer nær den åpne ilden.

Dekk ut Windows

klamre

Kidde

Vindusklemmer er selvklebende klistremerker som lar de første respondentene vite at kjæledyr er inne i hjemmet ditt (hvis entusiastiske bjeffer eller vedvarende mjauer ikke avslørte deres tilstedeværelse først). Klistremerkene gjør at beredskapsarbeidere kan inkludere de furieste medlemmene av familien når de vurderer belegg og strategiserer evakuerings- og redningsplaner. Både ASPCA og Røde Kors anbefaler å bruke vindusvarselklistremerker for å holde dyr trygge.

Slå på alarmen

brannalarm

Kidde

Bekymringsfri AC Wire-in kombinasjon av røyk og karbonmonoksid (CO) alarm

shopkidde.com

$69.60

KJØP NÅ

Alarmer som oppdager røyk og karbonmonoksid kan bidra til å redde kjæledyrets liv i en nødssituasjon. Selv etter at du har satt opp detektorer i hjemmet ditt, bytte dem hvert sju til ti år er avgjørende for at de skal opprettholde optimal funksjonalitet (den nøyaktige tidsrammen vil avhenge av den valgte modellen).

Usikker på når detektorene ble installert? Ikke stress: du kan referere til produksjonsdatoen på baksiden av alarmen. Eller du kan velge en detektor med et ti års forseglet batteri, for eksempel Kiddes karbonmonoksidalarm eller Kiddes bekymringsfrie kombinasjonsrøyk- og karbonmonoksidalarm, som aktiverer et talevarsel når det er på tide med en erstatning.

Kjenn dine CO -risikoer

diagram

Kidde

På samme måte som mennesker, er kjæledyr utsatt for karbonmonoksid (CO) forgiftning, ifølge Kidde. Det er avgjørende å være oppmerksom på potensielle risikokilder i hjemmet ditt, som inkluderer ovner, gassovner og ovner, griller, generatorer, skorsteiner og biler.

En karbonmonoksidalarm vil hjelpe til med å beskytte hjemmet og familien mot potensielt dødelig gass, og det kan vi også kjenne til tegn på forurensning. Symptomer på karbonmonoksidforgiftninghos kjæledyr kan omfatte oppkast, svakhet, koma, anfall, depresjon og tung pust. Hvis du mistenker at kjæledyret ditt har fått karbonmonoksidforgiftning, anbefaler Kidde å kontakte veterinæren din og oppfordre til en test.

Inkluder kjæledyr i fluktplanene dine

kart

Kidde

Brannevakueringsplaner er et must i ethvert hjem, og strategien din bør skreddersys for å beskytte kjæledyret ditt. ASPCA foreslår tilordne ett familiemedlem til å være dyrepasser for å unngå forvirring og la andre konsentrere seg om å overvåke evakueringen. Hvis du ikke allerede har forpliktet kjæledyrets mønstre til minne, må du være oppmerksom på deres typiske luresteder og slette dem gå til skjulesteder-på den måten vet du hvor du finner dem hvis de fanger zzz eller på annen måte legger seg lavt under en rask evakuering.

For å sikre en jevn utgang må du huske på nummer to. FEMA anbefaler praktisere evakueringsplanen minst to ganger årlig, og kartlegge to forskjellige rømningsveier fra hvert rom.

Laura LajinessLaura Lajiness er frilansskribent og redaktør som dekker mote, tilbehør og fine smykker (hun skriver også inn en og annen skjønnhetsoppgave og reiseoppgave).

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.