Dette er de tre hunderaser som sannsynligvis blir stjålet, ifølge politiet

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Politiet i Storbritannia har utstedt en advarsel til dyreeiere over en økning i hundetyveri, etter at ny forskning har funnet ut at visse raser er mer utsatt enn andre.

I følge Hunder tapt, nesten halvparten av alle manglende hunderapporter som er oppført på nettstedet deres, vedrører arbeidshunder. De fant også ut at raser med høy pengeverdi er mer målrettet.

Disse ettertraktede rasene er raske for å lære, intelligente, sterke og våkne og er elsket for å kunne hjelpe mennesker. Dette betyr at tyvene dessverre holder øye med eventuelle venstre uten tilsyn.

Tre oftest stjålne hunderaser i Storbritannia er:

  1. Cocker spaniels
  2. Springer spaniels
  3. Labradorer

For å øke bevisstheten om hundetyveri i Storbritannia, Kjæledyrstyveri har lansert Gundog Theft Awareness Week, for å forhindre tyveri av kjæledyr ved å utdanne eiere.

"Det er verdt å ta et øyeblikk til å tenke på sikkerheten til arbeidshundene dine og de enkle kriminalitetsforebyggende tiltakene du kan ta," forteller Rural Crime Team.

insta stories
Bournemouth Echo.

"Det er viktig å tenke som en kriminell. Se på eiendommen din som om du prøver å stjele hundene dine. Hvordan ville du gjort det, og hvordan kunne du bli stoppet? Hvis du finner en feil, må du sørge for å rette den så snart som mulig. "

Sjokolade Labrador

Chris McLoughlinGetty Images

11 ting du må huske på for å forhindre hundetyveri, fra Dogs Lost

  • Bruk en forlengelsesledning når du er på tur hvis hundens tilbakekalling er dårlig
  • Varier tid og sted for turene dine
  • Gå med en venn hvis du er bekymret
  • Øk husets sikkerhet (en kriminalitetsforebyggende offiser vil gi deg råd)
  • Vurder en GPS -krage
  • Sørg for at hundens etikett inneholder eierens navn, postnummer og minst ett kontaktnummer
  • Hvis hunden din har et valpekull, vær ekstra årvåken, ettersom ungane ikke vil ha identitet ennå, noe som gjør dem mye lettere for tyver å stjele
  • Sørg for at din hund er mikrochippet
  • La aldri hunden være bundet utenfor en butikk
  • Ikke la hunden være alene i bilen
  • Gi aldri informasjon om hunden din til fremmede

Hvis du vil registrere en tapt hund, kan du gjøre det på Dogs Losts nettsted. Ta alltid kontakt med det lokale politiet hvis du er bekymret eller ønsker ytterligere informasjon om hundetyveri.

Følg House Beautiful på Instagram.

Fra:Country Living Storbritannia

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.