One Sutton Place, NYC Home designet for Anne Vanderbilt i 1920, er til salgs

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

One Sutton Place, et majestetisk georgiansk rekkehus med utsikt over East River, ble designet i 1920 av Mott Schmidt for Anne Vanderbilt. Huset på 7000 kvadratmeter har siden hatt mange andre bemerkelsesverdige innbyggere, og nå venter det på det neste-huset er for tiden på markedet for 18,5 millioner dollar, ifølge Sotheby's International Realty.

Senest bodde Drue Heinz, filantrop og arving til Heinz-formuen, i det fire etasjers hjem, Dempet New York rapporter. Charles Merrill, grunnlegger av Merrill Lynch, bodde der før Heinz -familien kjøpte den på 70 -tallet. Anne Vanderbilt, som huset ble bygget for, "er ofte forbundet med å etablere Sutton Place som en stilig enklave for New Yorks velstående sett," ifølge Dempet.

Forbi den 20 'x 70' mursteinsbyens berømte blå dør, har hvert større rom direkte utsikt over East River, pr. Sothebys beskrivelse. Rommene har seks soverom, seks komplette bad og to halvbad. Inngangen fører til en 21-fots spisestue med lange franske dører som åpner ut mot en terrasse og hage. Det er også en vakker trapp som fører til en 32-fots sal, med lange vinduer med utsikt over

insta stories
hage, også.

Rom, interiørdesign, eiendom, stue, trapper, møbler, bygning, hus, gulv, tak,

Sotheby's International Realty

Rom, eiendom, stue, interiørdesign, møbler, bygning, tak, eiendom, hjem, hus,

Sotheby's International Realty

De hovedsoverom ligger i tredje etasje, med et stort, hvitt marmorbad i marmor med tilpassede skap. Det er også et annet soverom i tredje etasje. Trappene i fjerde etasje fører til et terrasserom og solrom med nydelig utsikt over elven.

Soverom, seng, møbler, rom, himmelseng, eiendom, interiørdesign, tak, sengeramme, bygning,

Sotheby's International Realty

Vegetasjon, Bro, Sky, Treet, Byområde, Girderbro, Metropolitan Area, Landemerke, Tårnblokk, Hengebro,

Sotheby's International Realty

For ikke å nevne, hjemmet har ikke en, ikke to, men sekspeiser, et stort kokkekjøkken og personalrom. For de som ikke bryr seg om å klatre helt til fjerde etasje, gir en heis tilgang til hver etasje.

Møbler, rom, stue, sofa, interiørdesign, bygning, bokhylle, klassisk, hjem, klubbstol,

Sotheby's International Realty

Rom, eiendom, interiørdesign, bygning, møbler, stue, eiendom, hus, hjem, bord,

Sotheby's International Realty

Himmelen, grønn, dagtid, eiendom, gress, arkitektur, hage, tre, sky, vår,

Sotheby's International Realty

Snakk om et drømmehus! Interesserte kjøpere kan kontakte Mary Kent, en megler i Sotheby's International Realty.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Maya McDowellMaya McDowell er assisterende redaktør i HearstMade.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.