Walt Disneys tidligere "Technicolor Dream House" i Palm Springs selges for 1,095 millioner dollar

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av varene du velger å kjøpe.

Et av Walt Disneys tidligere hjem har solgt for prisantydningen på 1.095.000 dollar, ifølgeLos Angeles Times. "Walt Disney's Technicolor Dream House" som det har blitt kalt, ligger i Indian Canyons-området i Palm Springs. Innvendig gir Disney-tema-innredning og fargeutbrudd energi til ranchen med fire soverom, fire bad, enetasjes. Huset ble bygget i 1962 som et tilfluktssted for Disney og kona Lillian i de senere årene, og forble i familien frem til 2015 da det ble solgt. Du kan se oppføringen, holdt av Michael Erives og Darcey Deetz fra Better Homes and Gardens Real Estate Leaskou Partners, her. Men for nå, kan du tenke deg at vi viser deg noen høydepunkter? Hvis du er en fan av farger og Walt Disney, gjør deg klar – du kommer til å elske dette.


Nå er det en inngangsparti det gir en uttalelse! Dette tidlige 1960-tallshjemmet har en leken pop-art-inspirert stil. Den dristige røde nyansen, samt mange møbler i geometrisk stil, kan sees i hele hjemmet.

insta stories

Rød, Interiørdesign, Bygning, Rom, Arkitektur, Tak, Hus, Design, Loft, Gulv,

Ruben Vargas Jr/ BHG Eiendom

Stuen/spisestuen med åpen planløsning er utstyrt med et reflekterende hvitt flislagt gulv og glassskyvedører på bakveggen fører til bakgården. Kikk på Mikke Mus-gardinene!

Interiørdesign, Rom, Eiendom, Stue, Bygning, Møbler, Arkitektur, Hus, Eiendom, Design,

Ruben Vargas Jr / BHG Eiendom

Familier som elsker å lage mat vil ha god plass på dette svart-hvitt-kjøkkenet.

Rom, eiendom, møbler, kjøkken, interiørdesign, bygning, gul, hus, benkeplate, skap,

Ruben Vargas Jr / BHG Eiendom

Fluffy, runde tepper i alle forskjellige farger sprer hjemmet. Dette elegante salongområdet er det perfekte stedet å nyte en drink.

Eiendom, Rom, Interiørdesign, Bygning, Stue, Møbler, Eiendom, Hus, Gulv, Arkitektur,

Ruben Vargas Jr / BHG Eiendom

Tid for middag! En pastelllilla vegg myker opp den elegante estetikken til spisestuen.

Eiendom, Rom, Interiørdesign, Bygning, Møbler, Tak, Hus, Eiendom, Arkitektur, Bord,

Ruben Vargas Jr / BHG Eiendom

Nå til soverommene! Den strålende røde har kommet tilbake og har tatt over dette rommet. Blanke svarte møbler i retrostil kompletterer det livlige teppet. Et portrett av Mikke Mus henger over sengen for å toppe det hele.

Soverom, rom, møbler, seng, eiendom, laken, interiørdesign, sengeramme, rød, sengetøy,

Ruben Vargas Jr / BHG Eiendom

Dette rommet er så rolig, men likevel energigivende på samme tid. Den har en tekstur og dristige oransje og blå aksenter.

Soverom, seng, rom, møbler, laken, eiendom, interiørdesign, vegg, sengetøy, sengeramme,

Ruben Vargas Jr / BHG Eiendom

Beboere i hjemmet har det ytterste privatliv, siden hvert soverom har eget bad. I denne spionerer vi et dusjforheng med Campbell's Soup-tema, et nikk til popkunst-æraen.

Soverom, rom, seng, møbler, laken, eiendom, interiørdesign, sengeramme, bygning, eiendom,

Ruben Vargas Jr

Metalliske gullmøbler hever hovedsoverommet. Den pudderblå veggen, som har en skyvedør i glass som fører til bakgården, skiller seg ut blant rommets hvite vegger.

Soverom, rom, seng, møbler, eiendom, interiørdesign, sengeramme, laken, bygning, sengetøy,

Ruben Vargas Jr / BHG Eiendom

Ikke bekymre deg, plass vil definitivt ikke være et problem på dette hovedbadet.

Rom, Eiendom, Bad, Vask, Møbler, Bygning, Interiørdesign, Eiendom, Baderomsskap, Hus,

Ruben Vargas Jr / BHG Eiendom

Bakgårdens naturskjønne fjellutsikt er typiske Palm Springs. Utstyrt med en utendørs terrasse, svømmebasseng og boblebad, er denne plassen laget for å underholde.

Eiendom, Hjem, Svømmebasseng, Hus, Eiendom, Eiendom, Bygning, Boligområde, Ferie, Villa,

Ruben Vargas Jr / BHG Eiendom

Følg House Beautiful videre Instagram.

Kelly CorbettNyhetsskribentKelly er nyhetsskribent på House Beautiful, hvor hun dekker litt av alt, alt fra dekorasjonstrender og must-have produkter, til alt som inkluderer smultringer eller glitter.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.