Malingsfargetrender for 2022, ifølge Farrow & Ball

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av varene du velger å kjøpe.

For å sitere kjent interiørdesigner Carleton Varney, farger er magi – og det er det absolutt ingen mangel på livlige fargetoner å velge mellom når du skal dekorere hjemmet ditt. Farrow & Balls fargekurator, Joa Studholme, er enig i denne følelsen, og hun røpet nylig selskapets malingsfarge trendspådommer for 2022, inkludert alt fra en livlig nyanse av gult som vil gi litt solskinn til ethvert rom, til en dyp, rik rød som vil gjøre ethvert rom desto mer kongelig.

"Det er noe iboende menneskelig i fargene vi er tiltrukket av for 2022, så vel som i måten vi bruker dem på," sa Studholme i en uttalelse. “Decor går fremover mens de henter inspirasjon fra den beskjedne karakteren til folke- og håndverksverdenen ved å bruke fem betydningsfulle nyanser som fremhever dydene til et enkelt liv og kan brukes i enhver kombinasjon og i alle rom."

Nedenfor kan du lese gjennom alle fem av Farrow & Balls 2022 malingsfargeforutsigelser – og hør hvordan Studholme ser for seg å inkorporere dem i hjemmet.

insta stories

Frokostrom Grønn

farrow and ball farge trendspådommer 2022 maling

Med tillatelse fra Farrow & Ball

"Bruk en farge på både vegger og treverk, for eksempel livlig Frokostrom Grønn, kan få et rom til å se større ut ved å skjule plassens grenser," forklarer Studholme. "Den dristige bruken av denne ene fargen skaper også en eksepsjonell bakgrunn for kunst, eller for møbler som kan resirkuleres med en slikk Modern Eggshell."

Inkarnadin

farrow and ball farge trendspådommer 2022 maling

Med tillatelse fra Farrow & Ball

Studholme synes det er "hjertelig å se en eklektisk blanding av stiler og farger, valgt ikke bare for ren nytelse, men som en del av et flott dekorativt hack," og det er derfor hun anbefaler å blande Inkarnadin med Skolehuset Hvit og Frokostrom Grønn.

Skolehuset Hvit

farrow and ball farge trendspådommer 2022 maling

Med tillatelse fra Farrow & Ball

Selvfølgelig må det alltid være en hvit i blandingen! "School House White er avskåret, tidløst og kjent, men har en subtil sofistikering som gjør den til den perfekte folien for sterkere fargetoner som de livlige tonene til Stone Blue," forklarer Studholme.

For litt ekstra pizza, foreslår hun å innlemme Frokostrom Grønn (i vaskbar Modern Emulsion) på de nedre veggene i et rom og School House White (i den flatere Estate Emulsion) på de øvre veggene og taket. "Denne eldgamle dekorasjonsformen introduserer farger like under øyehøyde for å beholde en lett og luftig atmosfære over, samtidig som den gir holdbarhet," forklarer hun.

Steinblå

farrow and ball farge trendspådommer 2022 maling

Med tillatelse fra Farrow & Ball

Studholme finner ut at sterkere fargetoner - inkludert de "livlige tonene" til Steinblå– fungerer godt med farger som de nevnte Skolehuset Hvit.

Hun legger til at det å inkludere Stone Blue i et Full Gloss-alternativ er "perfekt for bruk i hjemmet i 2022 og kan introduseres sparsomt og på overraskende måter (kanskje på en dør eller en kjøkkenenhet) for å legge til et moderne preg med en passende vintagesmak."

Babouche

farrow and ball farge trendspådommer 2022 maling

Med tillatelse fra Farrow & Ball

"I 2022 vil vi nyte lysere farger som varsler en retur til normalitet," spår Studholme. "Den muntre og ukompliserte Babouche er den perfekte tonen for denne oppgaven. Selv om det er dristig, føles det aldri grelt eller overveldende."

Hun legger til at "rom som har Babouche ser ut til å være full av solskinn, spesielt når de kombineres med diskré Skolehuset Hvit. Paletten i seg selv har en enkel, folkelig følelse, men bruken på tvers av veggene, badekarpanelet og gulvet skaper et helhetlig utseende som er utrolig slående.»

Følg House Beautiful videre Instagram.

Mary Elizabeth AndriotisAssociate EditorMary Elizabeth Andriotis er House Beautifuls assisterende redaktør, hvor hun dekker historiske hjem, underholdning, kultur og design.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.