CB2 lanserer ny utendørskolleksjon med motedesigner Azeeza

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av varene du velger å kjøpe.

Etter uforutsigbare vårvær, det er ikke rart at vi alle ønsker en levende uterom å slappe av om sommeren. Heldigvis, CB2s nyeste utendørskolleksjon—et samarbeid med Chicago-basert motedesigner Azeeza—tilbyr en energisk farge palett som garantert liver opp ethvert utendørsområde.

I kapselkolleksjonen finner du alt du trenger for premium utendørsliv. Det er møbler som en koboltblå solseng og en paraply med base og innebygde hjul i samme skarpe nyanse. Men i stedet for hekkebord i klar akryl, går linjen dristig med fargede stiler i blått, grønt og rosa. I tillegg, for den ultimate utendørs serveringsopplevelsen, finner du skåler og tallerkensett samt morsomt tilbehør som flerfargede coupéer og tie-dye dekkebrikker i silke. Andre fremtredende stykker inkluderer en colorblock utendørs pute, a sfærisk oljelampe, og serviett scrunchies.

Solseng

Solseng

cb2.com

$449.00

KJØP NÅ
Coupe cocktailglass

Coupe cocktailglass

cb2.com

$16.95

KJØP NÅ
Paraply med base

Paraply med base

cb2.com

$599.00

KJØP NÅ
Bordsett i farget akryl

Bordsett i farget akryl

cb2.com

$299.00

KJØP NÅ

Av de 50 varene i slippet, varierer prisene fra i underkant av $5 for en stilig salatskål til aluminiumsbord til rundt $1300 - noe som betyr at det er noe for ethvert budsjett! Enten du ønsker å legge til en subtil fargetone i rommet ditt eller ønsker å gå all-in på en fargerik skjerm, kan du ikke gå galt med disse iøynefallende kjøpene. Fortsett, kjøp hele kolleksjonen her, og hvis du trenger flere utemøbelideer, bland inn vår andre gå til valg.


Elsker du å handle til hjemmet ditt og få de beste tilbudene? Vi kan hjelpe.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Kelly AllenAssociate Shopping EditorKelly Allen er en forfatter og redaktør basert i New York.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.