Rightmoves topp 5 mest viste eiendommer for mai 2022

instagram viewer

Denne vidstrakte 11-soverom herskapshuset i Surrey består av i overkant av 70 rom, tradisjonelt håndverk, bowlingbaner med bassengbar, treningsfasiliteter og et behandlingsrom. På markedet for iøynefallende £29 millioner, sørg for å ta en tur...

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £29.000.000 med Fine & Country via Høyrebevegelse.

Ønsker du å rømme til landet? Med uforstyrret utsikt over Liverpool Bay og Great Orme, ligger dette moderne herskapshuset på bakketoppen uten noen naboer i sikte. Funksjoner inkluderer innfelt belysning, Villeroy og Boch-armaturer, et surroundlydsystem og en omfattende mastersuite med eget walk-in-garderobe.

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £2 000 000 med Fine & Country via Høyrebevegelse.

Beliggende ved bredden av elven Wye, er dette historiske hjemmet i Derbyshire som noe fra et eventyr. Den er fylt med vakre stilelementer, tradisjonelle interiør, stor takhøyde, steingulv og rustikke trebjelker. Noen andre som skulle ønske dette kunne være deres hjem?

insta stories

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £3 750 000 med Caudwell & Co via Høyrebevegelse.

Over i Surrey har dette enorme herskapshuset 12 soverom og bad, en rekke elegante mottaksrom, en helikopterplass og anlagt hager og eiendom med direkte tilgang til Windsor Great Park.

Rightmove forklarer: "Det er et ekte tidsriktig hjem, med et elegant utvalg av resepsjonsrom for å underholde gjester, samt moderne funksjoner som et fantastisk innendørsbasseng."

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £32.000.000 med Rokstone via Høyrebevegelse.

Denne eneboligen med fem soverom, moderne interiør, har en dobbel-høyde resepsjon med skreddersydde dører, en stor åpen planløsning kjøkken, og en imponerende fritidssuite med oppvarmet svømmebasseng, boblebad, badstue, treningsstudio, garderober og dusjrom. Drømmelig!

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £ 2.950.000 med Lytham Estate Agents via Høyrebevegelse.

Følg Hus vakkert Instagram.