Designere deler tanker om Madonnas hjem i L.A. som er til salgs

instagram viewer

Madonnasin tidligere Los Angeles eiendom kom nylig på markedet for 21 millioner dollar. Hjemmet-oppført av Linda May og Brett advokat av Carolwood Estates – er intet mindre enn spektakulær ved første øyekast. Så vi benyttet designere for deres ufiltrerte tanker om det, fra hva de elsker med hjemmet til endringene de ville gjøre.

Kjent som Castillo del Lago, den Spansk stil Eiendommen ble designet av John DeLario i 1926. Madonna kjøpte huset med ni soverom og seks bad i 1993 for rundt 5 millioner dollar og solgte det tre år senere, ifølge et memoar som stjernens bror Christopher Ciccone skrev, Wall Street Journal rapporter. Rekorder viser at motedesigner Leon Max fra Max Studio eier huset, som spenner over mer enn 10 500 kvadratmeter.

madonnas hus

Castillo del Lago har gått gjennom ulike renoveringer. Slik så det ut i 1990.

Kypros//Getty bilder

"Castillo del Lago har alle detaljene som enhver designer ville elske å jobbe med," designer Daniella Villamil forteller Vakkert hus. Hun forklarer: «Den utrolige arkitekturen og landskapet fører deg umiddelbart til en spansk middelalderlandsby. Jeg elsker en håndlaget komponent. Du kan føle håndverket og oppmerksomheten på detaljer til menneskene som bidro til hjemmets design og konstruksjon – det gjennomsyrer veggene og blir en del av eiendommens energi.»

insta stories

Villamil mener det er viktig å bevare den unike sjelen til ethvert hjem. For å forbedre denne, ville hun oppdatere belysningen "fra utsmykkede smijernslampetter og lysekroner til enkle, mer elegante armaturer.» Hun legger også til at noen områder av hjemmet ble oppdatert, men savnet merke. Dette inkluderer kjøkkenet, som hun sier "føles frakoblet og for generisk til å tilhøre et hus med så mye karakter."

For designer Shaolin lav, skjønnheten til hjemmet i sin nåværende tilstand kommer fra dets historiske preg og mangel på moderne innslag. Med en forkjærlighet for å blande stiler, ville designeren elske å se lysere toner og forfrisket kunstverk for å opprettholde den gamle følelsen, men gi den et ungdommelig kick.

En spesiell melding for designerMichelle Boudreau er det frodige landskapet som er "så perfekt ufullkommen med de mange plantene og pottene og en ren åpen plen," sier hun. For å roe ned og minimere mønstrene gjennom hele interiøret, ville Boudreau bringe inn forhøyede tekstiler og en blanding av uventede møbler og kunstverk for å blåse nytt liv inn i det.

Et element i hjemmet som designer Susan Wintersteen ville fokusere på er de daterte vinduet behandlinger. "Jeg vil anbefale å rive ut alle vindusgardiner og gesimser," sier hun. "Windows trenger ikke deksler hvis du ikke trenger å dekke opp for privatliv eller sol."

Gonzalo Bueno, en av grunnleggerne av Ti pluss tre, er enig i at draperiet er for tungt og hindrer boligens enestående utsikt. Sammen med belysning som er mer sofistikert og tilpasset stilen i hjemmet, sier Bueno at "tretonene i huset bør være mer konsistente og mindre opptatt hele veien."

Enten du ser på denne eiendommen for deg selv eller bor i et rom med lignende estetikk, er disse designerforslagene absolutt verdt å ta med i betraktningen. Du kan bla gjennom alle de utrolige bildene av hjemmet her for inspirasjon. Vi misunner den som bor i hjemmet ved siden av!


Elsker du å lære om nåværende og tidligere kjendishjem? Vi har deg dekket.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Hodebilde av Kelly Allen
Kelly Allen

Associate Editor

Kelly Allen er nåværende assisterende redaktør ved Vakkert hus, hvor hun dekker design, popkultur og reiser for digitalt og trykt magasin. Hun har vært med i teamet i nesten tre år, deltatt på bransjearrangementer og dekket en rekke emner. Når hun ikke ser alle nye TV-serier og filmer, surfer hun rundt i vintage-husbutikker, beundrer hotellinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere jobbet for Deilig og Kosmopolitisk. Følg henne videre Instagram.