Slik vintergjør du hjemmet ditt i 10 enkle trinn

instagram viewer

Enten du er en langvarig huseier, i ditt første hus eller i en leiebil, er det på tide å begynne å forberede plassen din for vintervær. Uansett hvor du bor, falle er den ideelle tiden å forberede seg før temperaturene, regnet og snøen gjør det for vanskelig (og elendig!) å få disse utendørsoppgavene fullført. "Vinterisering av hjemmet ditt hjelper ikke bare systemene i hjemmet ditt til å vare lenger, men du kan også være i stand til å forhindre problemer, for eksempel lekkasjer, fra å oppstå," sier Kevin Busch, visepresident for operasjoner for Mr. Handyman. "Det er mange ting folk ikke tenker på, men det er veldig enkelt å gjøre for å beskytte investeringen din."

Før vi kommer inn på vår praktiske sjekkliste, la oss begynne med forberedelsestrinnet: Før du gjør noe, gå ut og ta en tur rundt for å gjøre deg kjent med utsiden av hjemmet ditt for å identifisere potensielle problemer, sier Busch. Se nøye rundt vinduer og dører, garasjeporter og gangveier, og se etter alt som er grelt som hopper ut på deg, for eksempel løse tørketromler, hengende skodder eller skadet sidekledning. Også, hvis dette er din første vinter i hjemmet ditt, finn hjemmets avstengningsventiler for gass og vann. Det er bedre å vite på forhånd enn å rusle rundt og prøve å finne en avstengning hvis du har en lekkasje eller du lukter gass.

insta stories

Og nå som du har det grunnleggende, fortsett å lese for en omfattende sjekkliste over hvordan du kan vinterføre hjemmet ditt.