7 Barbie-samarbeid for å lage ditt eget drømmehus

instagram viewer

Alt om kommende Barbie-film sier klassiker i støpeskjeen. Jentebemyndigelsesikonet får endelig den live-action-hyllesten hun fortjener. For å være sikker på at vi alle vet om det, har markedsføringsteamet for filmen jobbet overtid, og satt opp fantastiske Barbie-samarbeid som frøken Barbara Millicent Roberts selv ville godkjenne.

De Dreamhouse Airbnb kan være fullbooket allerede, men det er fortsatt mange måter du kan bringe Barbies fabelaktig rosa estetikk til live. Barbie merch collabs dukker opp på massevis av dine favoritt hjemmemerker, fra Hjemlengsel lys å holde stedet luktende drømmende til glassvarer klar for enhver utendørs underholdende.

Barbiecore som en trend har tatt over lenge før filmens utgivelse, med Bougie Barbie fremstår som en elegantere avlegger som gir mindre leketøysbutikkstemning. Til og med Alice Lane hjem og Christina Hall har funnet måter å omfavne Barbie-inspirert estetikk.

De knallrosa sett og idylliske Barbieland-settinger har vært over hele feeden vår helt siden den første traileren falt, og nå har du sjansen til å beholde den energien hjemme. Hun er alt, og du kan også være det.

insta stories