Video: Hvordan lage et moodboard med Sophie Robinson

instagram viewer

Interiørdesigner, TV-programleder, podcastvert og Vakkert hus spaltist, Sophie Robinson, har laget det ultimate interiørdesignkurset for å hjelpe huseiere med å oppnå levende, originale og fargerike hjem. I vår nye månedlige serie vil vi dele en eksklusiv leksjon fra kurset hennes, som starter med hvordan du lager et moodboard.

Bla gjennom Sophies kurs

Du vil sannsynligvis kjenne igjen Sophie fra Dream Home Makeovers med Sophie Robinsonpå kanal 5 eller videre Alan Carrs interiørdesignmesterehvor hun bruker sine 25+ år i bransjen til god bruk for å bedømme det beste nye designtalentet. Hvis du følger henne videre Instagram, vil du vite at hun for tiden pusser opp drømmehjemmet sitt på landsbygda, og hun deler ideene og inspirasjonen sin i en månedlig Vakkert hus spalte (hent juliutgaven din for å lese om Sophies tilnærming til å velge og bruke kunst).

En annen streng til Sophies bue er de syv nettkursene som enkelt navigerer i interiørverdenen, og tar deg fra det tidligste inspirasjonsstadiet til fargesammenkobling, velge mønster, shopping, planlegge og skape et rom du virkelig elsker.

insta stories
sophie robinson hvordan lage et moodboardpinterest-ikon
Sophie Robinson

Leksjon én i den nye serien vår forklarer hvordan du lager et moodboard, som er et viktig, men ofte oversett trinn i utformingen av et nytt rom. Selv om vi alle er ganske kjent med Pinterest og Instagram og kan finne hjem og ideer vi elsker, identifisere individuelle elementer som vil fungere for deg og sette dem sammen i en sammenhengende plan er mer utfordrende.

Se videoen ovenfor for alle tips og triks, og smeld deg på Sophies komplette nettkurs, Vær din egen interiørdesigner.

Bla gjennom alle Sophies kurs

Følg House Beautiful videre TikTok og Instagram.