27 dekorasjonsideer for små soverom å bli forelsket i

instagram viewer

Når det kommer til oppbevaring i et lite soverom, vil hyller og ekstra skinner alltid gi deg ekstra steder å sette inn eiendelene dine. «Å ha et mindre soverom betyr ikke nødvendigvis å ha færre klær. Med smarte oppbevaringsrom som GIMSE kan klærne sorteres og oppbevares mens de oppbevares rommet ser ryddig ut», forklarer Clotilde Passalacqua, leder for interiørdesign fra IKEA UK og Irland. "Få mest mulig ut av garderobeplassen ved å bruke SLÄKTING oppbevaringsrom for å organisere klærne på en effektiv og smart måte."

• Handle titt på IKEA

Naturligvis vil et hvitt rom heve plass og lysstyrke, så introduser fargerike aksenter gjennom tilbehør og møbler i stedet. Dette søte designskjemaet er avhengig av lyse, kalkholdige pasteller for å legge til farge uten å forringe den luftige og lyse følelsen i rommet.

• Kjøp utseendet: House Beautiful Maisy Ottoman seng på Dreams

Ekstra hyller på en mindre plass er den beste måten å oppbevare ekstra bøker, blader, planter og fotorammer på. Dette superlille soverommet har brukt en liten retur til lag med noen enkle rammer og kunstverk, og skaper en provisorisk mini

insta stories
gallerivegg.

• Handle titt på IKEA

"For å skape følelsen av mer plass i et lite rom, hold deg til én enkelt farge, dette vil bidra til å skape mer plass uten at referanse og ingen kontraster, du er mindre klar over hvor ting stopper og begynner, forklarer Charlotte Cosby, Head of Creative hos Farrow & Ball.

«Avhengig av lysretningen, er mindre rom mer vellykkede med introduksjonen av mørkere farger som f.eks. Sulking Room Rosa eller Treron da dette distraherer øyet fra størrelsen. For de som er mindre komfortable med å bruke en enkelt farge, bruk komplementære hvite noen få nyanser lysere enn veggfargen for å unngå å få taket lavere som f.eks. Parma grå og Skolehuset Hvit.'

• Handle titt på Farrow & Ball.

Når du innreder små soverom, er en av de beste måtene å maksimere plassen å bruke lyse og friske farger. Nyanser som myk sorbet-rosa, grå eller hvit vil bidra til at rommet føles større. Boho-stiler egner seg til små rom på grunn av deres sorbetfarger og en omfavnelse av forsiktig rot.

• Handle titt på Dunelm

Den ultimate løsningen for små soverom, og spesielt praktisk hvis du bor i en studioleilighet. Sovesofaene har kommet med stormskritt når det gjelder komfort og mangfoldet av stiler tilgjengelig. Vi er en del av vår egen Darcy-sovesofa på DFS i denne moderne rosa fløyelen.

• Kjøp utseendet: House Beautiful Darcy Sovesofa på DFS

Den ideelle løsningen hvis det lille soverommet ditt har lite gulvplass, men sjenerøst i høyden – en loftseng kan frigjøre plass til en sofa eller et skrivebordsområde du kan jobbe hjemmefra. Disse fungerer spesielt godt i bittesmå gjesterom. Velg noe lett og luftig, som denne blektonede loftsengen i furu fra IKEA, med en slank og diskré ramme.

• Handle titt på IKEA

Innbyggede garderober er et must i små rom, spesielt hvis de kan konfigureres, som House Beautiful Realm Fitted Garderobe på Homebase. Disse plassbesparende kan vikle rundt hjørner, gi gulv-til-tak-lagring og romme de mest vanskelige konfigurasjonene i et lite soverom.

• Kjøp utseendet: House Beautiful Realm Montert garderobe på Homebase

Ikke vær redd for å legge til en stor statement-seng i et mindre rom. Andre møbler kan jobbes rundt det, og det er alltid muligheten til å praktisk talt oppbevare under. Enten du velger en seng med skuffer for å sette opp ekstra eiendeler, eller du bare har plass til noen få bokser, betyr oppbevaring under sengen at du fortsatt kan ha drømmesengen.

• Kjøp utseendet: Vispring Elite Divan Set på Furniture Village

Overheadenheter er en utmerket måte å legge til ekstra lagringsplass når du har lite gulvplass. Disse IKEA oppbevaringsenhetene er bare 42 cm i dybden, perfekt for å rydde vekk bøker, tilbehør, ekstra sengetøy eller håndklær uten å ta opp verdifulle centimeter i et lite soverom. Vi elsker ideen om å legge til et smalt skrivebord under for det ultimate innen multifunksjonelle rom.

• Handle titt på IKEA

Et nattbord er veldig praktisk for å holde telefonen, en bok eller myk arbeidsbelysning i nærheten, så ikke slipp det hvis du har et lite soverom. Velg et lite rundt nattbord for å redusere fotavtrykket til møblene dine, eller en flytende nattbord for å holde nattesaker oppe og borte fra sengen.

• Kjøp utseendet: Hus vakre Gatsby blå plisségardiner på Hillarys, og House Beautiful Grove Ottoman Bed at Dreams

Bli dristig med en statement-vegg på det lille soverommet ditt. Et all-over tapet vil få rommet til å føles mye mer trangt, men å ha bare én fremtredende vegg vil skape et lyst uttrykk – og sørge for at rommet føles romslig. Lek deg med trepanel eller tapet i Skandi-stil.

• Handle titt på Argos.

Stemning er like viktig som smart oppbevaring eller visuell triks for å få et lite soverom til å virke større. Her kan friske og energigivende farger og vårblomster injisere litt liv i de mest diminutive rommene.

  • Handle titt på Oliver Bonas

En utmerket måte å få inn litt ekstra lagringsplass på er å velge innebygde hyller. Som sett i dette vakre soverommet, gir den ekstra veggplassen muligheten til å vise frem blomster, ornamenter og bøker. Det er flott hvis du ellers ikke ville fått plass til et frittstående skap.

• Handle titt på John Lewis og partnere

Dette strider mot de fleste designråd for å få et lite soverom til å se større ut, men hvis du er villig til å omfavne de små proporsjonene til soverommet ditt, så gå maksimalt. Denne "more is more"-stilen med pilefarge på toppen av mønsteret på toppen av en overflod av møbler og tilbehør dekorerer på sitt mest gledelige, og vil bidra til å skape et rom du elsker å tilbringe tid i, uavhengig av størrelse.

• Kjøp utseendet: Silhouette Polstret Sengeramme hos John Lewis & Partners

En smart plassbesparende hack for de minste av små soverom. Hvis du ikke har en tomme gulvplass til overs, se til vinduskarmen. Hvis det er dybde der, er det det perfekte stedet å lage en liten hylle for å stable bøker eller blader. Hvis du har litt ekstra dybde (du trenger minst 16 tommer), vurder å lage et vindussete med noen enkle møbeltrekk og strøputer.

• Kjøp utseendet: Hus vakre krittrosa skodder på Hillarys