Le Creuset Noël Collection: Handle Le Creusets ferie 2022-salg

instagram viewer

Le Creuset, det sertifiserte ikoniske franske kokekarmerket, har nettopp lansert en Noël samling i tide til bryte ut din beste ferieinnredning. Kolleksjonen feirer vinteren, julen og høytiden ved å ta Le Creuset varer vi kjenner og elsker, som nederlandske ovner, braiser, brett, bakepapir og mer, og gir dem en festlig dekorativ vri. På toppen av det tar merket ting et steg videre som hele kolleksjonen er for øyeblikket til salgs med 20 % rabatt!

Enten du arrangerer fester selv eller tar med deg en gave som takk for noen andre som er vertskap, er det mange ferieinspirerte stykker å velge mellom. Alt i alt gjør linjen morsomme gaver til alle, spesielt for kokker og bakere i livet ditt.

Ikke bekymre deg, hvis du trodde det var for sent å bestille juledekorasjoner for denne sesongen, tro om igjen. I følge Le Creuset, hvis du bestiller med bakkefrakt før 14. desember, får du pakken i god tid til jul. I tillegg deler som Snømann krus eller Snowflake Cakelet Pan er perfekte for hele vintersesongen, ikke bare feriefeiringer.

insta stories

Handle Le Creusets feriesalg

Totalt sett elsker vi kolleksjonen for dens festlige, morsomme og lunefulle design som kan bære deg gjennom høytiden og utover. Rull videre for å se våre topp 10 favoritter du kan handle.