Strandhytteferier: Storbritannias beste utleie med private strandhytter

instagram viewer

Denne hytta for fire ligger i den lille kystbyen Lyme Regis, og ligger bare en fire minutters spasertur til strandpromenaden, hvor du finner en privat strandhytte å nyte. Mens du er på hytta, kan du sitte og nyte den uforstyrrede utsikten over havet og den berømte Cobb havn.

Fra £ 129 per natt, soveplass til 4

SE INNE

For en strandhytteferie hvor du får sove i hytta, sjekk dette bolthullet som ligger utenfor kysten i Anstruther. Den har alt du trenger for et koselig avbrekk ved stranden og mer. Med et privat boblebad, terrassebord og spektakulær utsikt over Isle of May, er den dyrevennlige strandhytten perfekt for noe som tilbyr mer enn forventet.

Fra £ 103 per natt, soveplass til 4

SE INNE

Dette strandhuset ligger på klippestien mellom Sandown og Shanklin, og er fantastisk innvendig og utvendig. Du kan gå nedover gågaten ved huset direkte til strandpromenaden, hvor du også finner din egen private strandhytte for bruk. Det er terrassebord, en kajakk for to personer og redningsvester, slik at du kan få et skikkelig eventyr på Isle of Wight.

Fra £ 377 per natt, soveplass til 7

SE INNE

insta stories

Denne leiligheten ligger nær stranden, og er ideell for å kombinere det moderne med det tradisjonelle. Den moderne utleie leveres med en sjarmerende strandhytte ved Portman Ravine, rundt 20 minutters gange fra leiligheten. Den har også en stor hage for utendørs servering og en flatskjerm -TV for når det regner.

Fra £ 961 for 7 netter, soveplass til 4

SE INNE

Denne strandhytta gir deg den beste ferien i "glamping" -stil du kan be om. Denne eiendommen ligger rett ved kysten, og nyter spektakulær utsikt over Isle of May og Firth of Forth fra komforten til ditt eget private piknikbord og bålplass. Eiendommen er dyrevennlig også!

Fra £ 202,80 for 2 netter, soveplass til 4

SE INNE

Denne tradisjonelle, men elegante rorbua i Brixham har alt du kan ønske deg for en strandopphold. Den har hjemmet bekvemmeligheter, den vakre sjøutsikten og din egen private strandhytte på Broadsands Beach, utstyrt med bøtter, spar, stoler og solsenger.

Fra £ 270 for 3 netter, soveplass til 6

SE INNE