10 beste ideer til oppbevaring av kosedyr 2023

instagram viewer

Ingen oppbevaringsløsning for leker er en sølvkule. Når du har barnas ting spredt over hvert rom i hjemmet ditt, krever det et system med oppbevaring for å holde utstoppede dyr under kontroll selv eksternt. Derfor er det viktig å finne oppbevaringsbinger for kosedyr som fungerer godt i forskjellige rom, fra stuen eller spisestuen til lekerommet og barnas soverom. Enten det er en tradisjonell lekekiste, en åpen kurv eller et museumslignende hyllesystem, de beste oppbevaringsideene for kosedyr holder lekene til den lille lett synlig. Det gjør opprydding enklere og kan virkelig redusere oppstyret når det er på tide å finne kjæresten deres ved sengetid.

Den beste måten å oppbevare kosedyr på vil avhenge av hjemmet ditt og dine behov, selvfølgelig, men vi anbefaler generelt å holde dem et sted de små har lett tilgang til på egen hånd. Ikke bare bidrar det til å fremme uavhengighet, men det betyr også at de ikke ringer etter deg hver gang de vil legge til en plysj til leketiden. Når du trenger å oppbevare kosedyr i et felles rom, for eksempel en stue, anbefaler vi å bruke en nøytral bagasjerom eller lukket kurv for å holde rotet skjult samtidig som du ser elegant ut midt i

insta stories
eksisterende innredning. Når det gjelder barnas rom, sørg for at samleobjektene deres – enten de er utstoppede kattunger, dinosaurer eller eventyrprinsesser – har et bestemt sted å bo. Foran fremhever vi 10 morsomme og funksjonelle kosedyroppbevaringsløsninger som kan fungere for ethvert hjem, fra oppbevaring over døren til ideer til hjørner og hyller.