De beste osmanske sengene å kjøpe i 2023 – osmanske sengeramme

instagram viewer

Vi krever mer av vårt soverom i form av oppbevaringsplass enn noe annet rom i hjemmet – bortsett fra nødvendigheter som klær og sko, er det vanligvis en dumpingplass for ekstra sengetøy, håndklær og til og med kofferter. Hver tomme av soverommet ditt bør utvinnes for lagringsmuligheter, og ingen mer enn sengen din. Gå inn i ottomanske senger: den smarte oppbevaringsløsningen som kan være en livredder i små mellomrom.

Osmanske senger er bygget på stempler eller gassfjær slik at du enkelt kan løfte madrass og ramme for å avsløre oppbevaring under. Mens mange senger har innebygde skuffer eller plass under for å skyve bokser og oppbevaringsposer, kan ingen måle seg med mengden plass tilbys av en ottomansk oppbevaringsseng, som strekker seg over lengden og dybden av selve sengen – det er 28 sq ft med oppbevaring i en standard dobbelseng seng.

En ottomansk sengeramme er vanligvis polstret, med en boksy silhuett som egner seg til moderne soverom – noen av de juveltonede fløyelsdesignene har et boutiquehotell-preg, mens trestilene kan være veldig minimale og

insta stories
skandinavisk. Vanligvis åpnes en ottomansk seng fra basen, men den kan designes for å åpnes fra siden som en smart løsning for de med begrenset plass til å manøvrere rundt bunnen av sengen.

Les videre for de beste ottomanske sengene på hovedgaten.