Aldi lanserer solseng i rotting for hunder — Aldi-tilbud

instagram viewer

Sommer er her! For å hjelpe til med å holde de pelskledde vennene dine kjølige under de høye temperaturene, budsjettforhandler Aldi har gitt ut en minirotting solseng for hunder som en del av sine ukentlige spesialkjøp.

Kun tilgjengelig for kjøp online, den Pet Collection Hunderotting solseng (£99,99) har en stilig grå rottingramme, behagelig pute for avslapning, avtagbar vannskål for når valper blir tørste, og en praktisk kalesje for å gi skygge i løpet av dagen.

Men det er ikke alt: rottingmaterialet er på smart måte laget med UV50+-beskyttelse, mens både kalesjen og puten er vannavstøtende. Det er det perfekte kjæledyrtilbehøret for å matche ditt eget hagesofa eller utendørs dagseng.

'Behandle hunden din med denne luksuriøse Pet Collection Dog Rattan Lounger. Dette stilige møbelet vil ikke bare se bra ut mot rottingserien din, men vil gi komfort for kameraten din når det er tid for hvile og lur, sier Aldi. 'Rotting solsengen er perfekt for å gi kjæledyret ditt den hvilen de fortjener.'

insta stories

Pet Collection Hunderotting solseng

Pet Collection Hunderotting solseng

Pet Collection Hunderotting solseng

£174 hos Aldi
Kreditt: Aldi

I tillegg til hundesengen i rotting, selger Aldi også en grå pompom tipi (£12,99) for både innendørs og utendørs, en slip-on sele for sommerturer (£7,99) og svart hundebilstol (£11,99) – ideell for å fjerne eventuelle distraksjoner når du reiser på veien. Enten du er på jakt etter praktisk tilbehør (som deres rimelige kjæledyrskåler) eller vil ha noe å holde dem underholdt i hagen, leverer det tyske supermarkedet nok en gang.

Noen av varene er tilgjengelig for kjøp på nett, mens andre kun er tilbud i butikk. I likhet med mange av Aldis spesialkjøp, må du være rask hvis du vil legge disse i handlekurven. Gledelig handling!

Følg Vakkert husInstagram.


The Garden Edit
Elland 3-seters hjørnesofasett
Elland 3-seters hjørnesofasett
£799 på Dunelm
Kreditt: Dunelm
Solar Flaming Bamboo Torch x 3
Solar Flaming Bamboo Torch x 3
£46 hos Glow
Kreditt: The Glow Company
Rustikk bueveggspeil hage utendørs
HomewareEmporiumCo Rustikk bueveggspeil Hage Utendørs
£64 hos Etsy
Kreditt: Etsy
Capri hage salongbord
M&S Collection Capri Garden Sofabord
£249 hos Marks & Spencer
Kreditt: Marks & Spencer
Ives teppe grønt
Ives teppe grønt
£79 på landofrugs.com
Kreditt: Land of Rugs
Bushwood bambuslykt
Bushwood bambuslykt

Nå 71 % rabatt

£12 på abigailahern.com
Kreditt: Abigail Ahern
Fra: Country Living Storbritannia
Hodebilde av Lisa Joyner
Lisa Joyner

Senior Digital Writer, House Beautiful og Country Living


Lisa Joyner er Senior Digital Writer ved House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun er opptatt med å skrive om hjemmet og interiør, hagearbeid, hunderaser, kjæledyr, helse og velvære, landskapsnyheter, inspirasjon til små rom og de hotteste eiendommene på markedet.