6 te-adventskalendere til jul 2023

instagram viewer

En fabelaktig tedrikkeopplevelse (eller gave) for enhver teelsker, denne adventskalenderen for English Tea Shop har en utvalg av økologiske festblandinger, inkludert kakao og kokos, kanel og ingefær og tranebær, hibiskus og rosehofte.

Denne luksuriøse adventskalenderen fra Wedgwood har 25 deilige teer, og inkluderer urteinfusjoner, smakfulle blandinger og avslappende smaker. Ved å bruke helbladste kan du forvente den fulleste smaken i hver kopp.

Denne te-adventskalenderen, presentert i en boks, inneholder 24 forskjellige økologiske urteteer – alle 100 prosent økologisk dyrket og med etisk fremskaffede ingredienser.

Nyt økologisk te hver dag i desember med denne te-adventskalenderen. Du finner et deilig utvalg av grønn te og infusjoner, ekspert blandet med botaniske ingredienser og naturlige fruktsmaker. Perfekt hvis du har lyst til å teste noen nye smaker.

Vi lar kanskje det beste stå til sist med denne Bird & Blend Co. te-adventskalenderen. Selges ut i fjor, og er tilbake med 48 overraskelsessmaker, som sirupsvamp, sjokoladefordøyelsesmiddel og hasselnøtt-rocher.

insta stories


Lisa Joyner er Senior Digital Writer ved House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun er opptatt med å skrive om hjemmet og interiør, hagearbeid, hunderaser, kjæledyr, helse og velvære, landskapsnyheter, inspirasjon til små rom og de hotteste eiendommene på markedet.


Laura Hill er Homes Ecommerce Editor for House Beautiful UK, som dekker de siste interiørtrendene og produktseriene til hjemmet. Med flere års erfaring innen hjemmeinnredning og gjør-det-selv-fokusert redaksjon, er Laura en ekspert på å finne de beste tipsene og triksene for å hjelpe deg med å skape et hjem du elsker på et budsjett.