Hillary Swank og Chad Lowes tidligere NYC West Village Brownstone er til salgs for 11 millioner dollar

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Hilary Swank og Chad Lowes tidligere West Village rekkehus er tilbake på markedet for $ 10.955 millioner. Den historiske brownstone ligger på Charles Street og har fire soverom og to og et halvt bad. Det romslige interiøret er overfylt med naturlig lys og blander moderne design med originalt restaurert treverk, lister, innebygde tregulv.

Benkeplate, eiendom, skap, rom, kjøkken, møbler, interiørdesign, bygning, hjem, tak,

Halstead eiendomsmegling

Hele kjelleren har en klimatisert vinkjeller, et vaskerom og et treningsstudio hjemme. På hagenivå er det et enormt kalksteinskledd kjøkken og frokostrom. Salongnivået har 11 fot tak og en formell stue. Opptar hele tredje etasje, master-suiten har 6-fots sørlige vinduer, vindusplasser og lagring og en gasspeis. Garderobeskapet i hovedsoverommet og omkledningsrommet er så stort at det også kan være barnehage eller hjemmekontor. I øverste etasje er det to soverom, et omkledningsrom og et himmelbelyst gjesterom.

insta stories
Eiendom, rom, interiørdesign, stue, møbler, bygning, terrasse, hjem, hus, vegg,

Halstead eiendomsmegling

Andre bemerkelsesverdige trekk ved rekkehuset inkluderer et gjørmerom og et bibliotek med gasspeis og innebygde bokhyller. Hjemmet strekker seg utendørs med en privat terrasse som fører til en frodig privat hage omgitt av eføy og gjerder.

Møbler, rom, hvit, soverom, interiørdesign, seng, eiendom, tak, gulv, belysning,

Halstead eiendomsmegling

Swank og mannen hennes den gang, Lowe, kjøpte rekkehuset for 3,9 millioner dollar i 2002, ifølge New York Post. De solgte den senere i 2006 for 8,25 millioner dollar. Meglerne Christopher Kromer og Nora Ariffin har for tiden Halstead eiendomsliste.

Følg House Beautiful på Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.