Béis vs. Borte: Hvilket bagasjemerke passer for deg?

instagram viewer

Alle reisende vet at det å ha en pålitelig koffert eller duffle bag gjør at turen føles så mye jevnere og mindre stressende. Som en som reiser ofte gjennom året, enten det er for en bursdagstur til Los Angeles eller en ukes lang jobbreise til Paris, har jeg kommet til å stole sterkt på min rotasjon av bagasjen. Jeg bytter ikke merker ofte fordi når jeg finner de jeg liker, holder jeg meg til dem, og det inkluderer etiketter som Borte og Béis. Jeg har kommet til å stole på forskjellige varer fra begge selskapene, avhengig av hva jeg pakker og hvor jeg skal. Hvis disse to navnene har vakt interessen din også, rull videre for min personlige Béis vs. Bortebagasjeguide.

Hoppe til:

  • Béis Innsjekkingsbag vs. Innsjekkingsbag
  • Béis håndbagasje vs. Håndbagasje borte
  • Béis Duffle Bag vs. Away Duffle Bag
  • Béis Packing Cubes vs. Bortpakkingskuber

Jeg testet fire forskjellige produkter – en innsjekkingsbagasje, en håndbagasje, en duffelbag og pakkekuber – fra hvert av de to merkene, så jeg har god forståelse for reiseutvalget deres. Og selv om jeg gjerne vil si at den ene etiketten er "bedre" enn den andre, er dette for mye generalisering. Jeg vet at alle har forskjellige shoppingbudsjetter, pakkebehov og estetikk, så jeg kom inn på alle disse punktene i mine vurderinger av hvert produkt fremover. Bruk notatene mine som en nyttig guide for å finne den beste Away- og/eller Béis-bagasjen for deg og dine reisebehov.

insta stories


Béis Innsjekkingsbag vs. Innsjekkingsbag

et par kofferter på et rom
Marina Liao
kofferter på et rom
Marina Liao

Jeg var spent på å teste innsjekkingsveskene, siden A) jeg er en overpacker og B) de kommer i disse vakre olivenfargene, som føltes passende for høst-/vintersesongen. Rett etterpå la jeg merke til at Béis 29-tommers rulle var enorm, selv uten å utvide den til full størrelse, og lettere i vekt (ved 11,84 pund) sammenlignet med Aways store innsjekking av tilsvarende størrelse (ved 12,1 pund).

Da jeg gjorde 360-spinn-testen, snurret begge bagasjene uanstrengt rundt mens de glattglidende hjulene rullet lett nedover den teppebelagte gangen og på tregulvene mine. De er begge solide, selv om jeg synes Aways polykarbonatskal føles hardere enn Béis-skallet (jeg spurte også mannen min hva han syntes, og han sa ja). De har begge stripete design med Béis-er som har et 3D-hevet element. Béis-bagasjen er noen få dollar mindre enn bortealternativet: $328 vs. $375.

Det jeg elsker med Béis-innsjekkingen:

Bildet er ikke lenger tilgjengelig
  • Myk pute under styret
  • Den uttrekkbare veskestroppen som holder opptil 15 pund
  • Sidebærehåndtak med vektgrenseindikator
  • Utvidbart rom (utvides til 14,5 tommer)
  • Alle de forskjellige funksjonelle innvendige rommene
  • Bra for overpackere, store familier og folk med barn

Det jeg elsker med Away-innsjekkingen:

Bildet er ikke lenger tilgjengelig
  • Den tofargede fargekontrasten mellom grønt og svart
  • De små sidestøtfangerne holder kofferten din fra gulvet når den er på siden
  • Låseknappen er øverst vs. siden, så det er super praktisk
  • Leveres med viskelær for å fjerne skrapemerker og skitne flekker
  • Kommer med en vaskepose (jeg kan slutte å pakke en søppelpose for å holde de skitne klærne mine i!)
  • En god størrelse for den hyppige reisende (selv om du kan få den store Flex for mer plass)

Dommen:

Jeg elsker begge koffertene og ville brukt dem avhengig av reisesituasjonen. Hvis jeg skulle på ferie med mannen min og vi bare kunne pakke én koffert mellom oss to, ville jeg gått med den romsligere Béis Roller. Hvis jeg bare reiste alene en uke og ville at kofferten min skulle føles kompakt og elegant med mine fashun-antrekk, ville jeg valgt det tofargede Away-alternativet. jeg også kjærlighet den dypere olivenfargen her, som jeg skal bruke for å rettferdiggjøre prisforskjellen på $47 mellom de to merkene. Hvis du føler deg revet i stykker akkurat nå når du kjøper bagasjen for innsjekking, kan du bare velge fargen du liker best!

Den 29
Béis Den 29" store innsjekkingsrullen
$328 på beistravel.com
Den store
Away The Large
$375 på Away

Béis håndbagasje vs. Håndbagasje borte

to bærer på kofferter
Marina Liao
et par kofferter ved siden av hverandre
Marina Liao

Jeg har hatt min Away The Bigger Carry-On i årevis, som du kan se på de synlige svarte merkene over den. Kofferten har holdt seg godt fra mine langrennsreiser, så jeg var nysgjerrig på å se hvordan den ville sammenlignet med Béis-bagasjen. De er sammenlignbare i størrelse ettersom The Bigger måler 22,7" x 15,4" x 9,6" mens The Carry-On Roller måler 22,8" x 15,7" x 9,8" og begge har glatte hjul og håndtak. En ting å merke seg er at siden Away-kofferten min er en eldre modell, har jeg ikke den medfølgende vaskeposen eller den ekstra innvendige lommen som de nyere versjonene har. Når det er sagt, er alle de andre detaljene de samme.

Béis Carry-On Roller er en "krympet" nedversjon av innsjekkingsvesken, så alle de funksjonelle innvendige lommedetaljene er de samme, noe som er fint når jeg ikke vil bruke innsjekkingsbagen. Jeg valgte håndbagasjen uten en frontlomme for estetiske formål, men i ettertid, etter å ha snakket med en kollega, ville dette ekstra elementet vært fint når jeg reiser med den bærbare datamaskinen min (men jeg går bort).

Det jeg elsker med Béis-bagasjen:

en åpen bærekoffert fra beis
Marina Liao
  • Den har alle de samme elementene som innsjekkingsbagen, fra de polstrede håndtakene til den uttrekkbare bagremmen som holder opptil 15 pund til sidevektindikatoren
  • Den unike lønnefargen gjør vesken lett identifiserbar på flyplassen
  • Utvider opptil 12 tommer

Det jeg elsker med Away håndbagasjen:

en åpen bære på kofferten ved borte
Marina Liao
  • Har holdt meg i seks år (og teller) og er ikke bulket eller brutt inn uansett
  • Problemfrie rom som tvinger meg til å ikke overpakke for raske utflukter
  • Den babyblå fargen, siden den er selges ikke i denne fargen lenger

Dommen:

Siden jeg ennå ikke har brukt Béis-bagasjen min til en flytur, er det vanskelig å vite hvordan den holder seg etter å ha blitt kastet rundt av TSA-agenter. Når det er sagt, tror jeg merkevarens design gir meg mye mer plass til oppbevaring enn min nåværende Away-koffert. Overpackeren i meg er veldig fornøyd med at jeg nå kan ta med meg det ekstra paret med sko eller til og med min håndholdte dampbåt på ferier. Prisforskjellen mellom de to er $77, med Béis som koster mindre og tilbyr flere funksjoner – en vinn-vinn-situasjon etter min mening.

Bærerullen
Béis The Carry-On Roller
$218 på beistravel.com
Den større håndbagasjen
Away The Bigger Carry-On

Nå 14% rabatt

$202 på Borte

Béis Duffle Bag vs. Away Duffle Bag

en grå pose på et tregulv
Marina Liao
en svart pose på et tregulv
Marina Liao

Til å begynne med er begge disse duffelposene perfekte for tre-til-fire netters opphold avhengig av årstid og det du pakker (tykke strikkegensere og støvler tar mer plass enn luftige kjoler og shortser for forekomst). Away-duffelen har et glatt og halvskinnende ytre og er lengre enn det boksede Béis-alternativet, som har et tykkere, stofflignende materiale. De har begge vognstropper, slik at du kan feste dufflene dine til kofferter og stroppene er behagelige å ha over hele kroppen. Håndtakene la seg godt inn i hendene mine også, for å ta rundt.

Béis-duffelen har to dype lommer på utsiden du kan stappe ladere og passet inn i mens Away bare har én, men den er også dyp og har en glidelås for å sikre varene dine ytterligere. Det er også små løkker på utsiden du kan feste nøkler eller andre småting til (som en mini lommelykt eller bærbar hundevannskål), men det gjør meg nervøs å ha nøklene mine åpent vist, så jeg brukte ikke dette designet trekk.

Det jeg elsker med Béis duffle bag:

beis duffle bag
Marina Liao
  • Nøklene mine forsvinner ikke i duffelen takket være nøkkelbåndet
  • En av lommene åpnes for å gå over koffertens håndtak
  • Stoffet føles tykt og beskyttende, det samme med den avtakbare stroppen

Det jeg elsker med Away duffle bag:

bort duffle bag
Marina Liao
  • Det er et håndtak på siden for å plukke opp vesken og bære den vertikalt
  • Den "skjulte" glidelåslommen er praktisk for enkel tilgang til gjenstandene dine
  • Avtakbar skulderstropp går diagonalt over kroppen for en komfortabel passform

Dommen:

Jeg personlig liker Aways duffle bag mer enn Béis-en fordi den er litt større og åpner seg bredere, noe som gjør det lettere å ta klærne inn og ut av. Ikke bare var det i stand til å passe mine fire antrekk, undertøy og sokker for en tre-dagers tur, men det var også plass til å pakke to små brettspill. Hvis du er en konservativ pakker, kan du sannsynligvis få plass til en ukes klær her. I tillegg synes germafoben i meg at Aways glatte duffle bag-materiale er lettere å tørke av enn Béis-en, som føles mer stofflignende, selv om de begge er laget av polyester.

BÉISics Duffle
Béis The BÉISics Duffle
$66 på beistravel.com
F.A.R Duffel 40L
Borte F.A.R Duffel 40L
$150 på Away

Béis Packing Cubes vs. Bortpakkingskuber

et sett med pakkekuber
Marina Liao
et sett med pakkekuber
Marina Liao

Dette var første gang jeg brukte pakkekuber, og nå forstår jeg hypen rundt dem. Både Away- og Béis-kubene var veldig hjelpsomme med å holde meg organisert mens jeg pakket dufflene mine over høsttakkefesten. Siden pakkekuber kan brukes slik du vil – jeg brukte Béis-skoposene ikke til fottøyet mitt, men for å holde undertøyet og sokkene – er mulighetene for hva de kan inneholde uendelige.

Jeg fant ut at kubene fra begge merkene kan bære omtrent like mange plagg. For å gi deg en bedre ide om hva de kan holde: de største kubene kan passe til minst tre til fire ekstra tykke gensere, mens de mellomstore kubene kan romme opptil fem par av jeansene mine. Béis flatere poser inneholdt mindre klesplagg enn noen av boxier-kubene fra Away, men tilbyr mer allsidighet hvis du velger å bruke glidelåsposen til for eksempel sminke, i stedet for klær.

Det jeg elsker med Béis-pakkekubene:

  • Papiretikettene der det sto "gensere" og "barn" var søte detaljer og gjorde det enkelt å identifisere klærne dine i kofferter og duffelposer
  • Vesker kommer i forskjellige former for å appellere til alle typer pakkere
  • Du får et behagelig grep om pakkekubene takket være håndtakene på toppen

Det jeg elsker med Away-pakkekubene:

  • Settet kommer i fem forskjellige nyanser, noe som er fint hvis du liker å matche dem til koffertfargen din
  • De brettes ned superflate og kompakte når de ikke er i bruk
  • Kuber har alle lignende rektangulære former, noe som gir mulighet for mer oppbevaring av klær

Dommen:

Begge settene med pakkekuber er like funksjonelle og appellerer til alle typer pakkere. For meg spesifikt, fordi jeg har mine egne skoposer allerede og har utallige glidelåsposer for skjønnhetsproduktene mine, foretrekker jeg å ha kuber jeg kan organisere klærne mine i. Aways pakke med seks passer til det mer – jeg kan bruke de lengre, mindre kubene til å stappe leggings og til og med sammenrullede T-skjorter inn i mens jeg reserverer de større kubene til gensere og jeans. Men jeg skulle ønske de kom med ferdiglagde etiketter som Béis-settet, siden denne gjennomtenkte detaljen gjør pakking mye morsommere.

Pakkekubene (sett med 6)
Béis The Packing Cubes (sett med 6)
$68 på beistravel.com
The Insider Packing Cubes (sett med 6)
Away The Insider Packing Cubes (sett med 6)
$65 på Away

Følg Vakkert husInstagram og TikTok.

Hodebilde av Marina Liao
Marina Liao

Senior handelsredaktør

Marina Liao er Senior Commerce Editor på Vakkert hus, hvor hun dekker de beste hjemmerelaterte tilbudene, funnene og de aktuelle handelsnyhetene for lesere. Tidligere har Marina skrevet og redigert kjendisnyheter, motefunksjoner og shoppinginnhold. Forfatteren hennes har dukket opp på The Zoe Report, Marie Claire og POPSUGAR.