Byggherrer avslører 6-trinns etikettguide for huseiere som renoverer hus

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Vet du hva byggherrer vil du ha mest når de skal dekorere eller renovere hjemmet ditt?

Forskning utført av samfunnsplattform Airtasker avslører nummer én ting handelsmenn ønsker når de jobber for en ny klient - en kopp te eller kaffe.

Tilsynelatende tilbys bare 1 av 5 en varm drink på en jobb, med mange briter som sier at de føler seg vanskelig når det gjelder å starte en samtale med sine byggherrer og ikke vet hvordan de skal oppføre seg rundt dem. I mellomtiden sa bare 43 prosent av de spurte i undersøkelsen at de tilbyr byggere eller dekoratører snacks i løpet av dagen.

Noen andre topp irritasjoner for handelsfolk inkluderer også ...

  • Motta sen betaling
  • Urealistiske kostnadsforventninger fra huseiere
  • Kunder bestiller dem for en jobb som ikke er klar til å jobbe med ennå

Men på baksiden står klienter (huseiere) også overfor problemer når de tar med seg handelsmenn inn i hjemmene sine. Deres største irritasjoner inkluderer:

  • Å bli overbelastet for et prosjekt
  • Motta en regning som er høyere enn det opprinnelige tilbudet
  • Å innse at en arbeider ikke har vært ærlig om feilene de har gjort

Enten det er en fullstendig helhet oppussing av hjemmet eller en enkel rørleggerjobb, å vite hvordan du skal handle rundt handelsfolk i din hjem kan ofte være en utfordring. Nedenfor er noen gode tips for å hjelpe huseiere til å være den perfekte verten, nyttig for kortsiktige eller langsiktige renoveringsarbeider.

Byggmester på jobb

Johner ImagesGetty Images

Den 6-trinns etiketteguiden du må huske med byggherrer ...

1. Fjern arbeidsområdet

Ifølge studien er en av de beste måtene å få handelsfolk til å føle seg velkommen, å sørge for at de har et ryddig arbeidsrom. Fjern alle rot før de begynner å jobbe, og det vil bidra til å gjøre jobben mye lettere.

2. Gi dem en varm drink

Å tilby en kopp te eller kaffe er en av de viktigste prioriteringene for de som jobber med prosjekter i hjem. Det kan virke som det mest enkle å gjøre, men det er lett en av de mest imøtekommende. Hvis du har byggearbeid som foregår over en lengre periode, er det også en god måte å bryte isen.

Kopp på te på et skrivebord

Aleksandr ZubkovGetty Images

3. Del fasiliteter

Bare 66 prosent av huseierne gir handelsmenn tilgang til badet, mens bare 60 prosent gir dem WiFi -koder og viser dem hvor de nærmeste pluggene er. Med mindre du har et bærbart toalett utenfor, er en av de beste måtene å sikre at de føler seg velkommen, ved å la dem bruke fasilitetene dine.

4. La dem høre på musikk

Mange mennesker antar at handelsfolk liker å jobbe i stillhet. Men det er ikke alltid sant. Gi dem muligheten til å lytte til musikk mens de jobber - det kan være en stor motivasjon for dem.

5. La dem parkere like ved

Hvis du har plass på oppkjørselen, gi dem muligheten til å parkere på den (eller like ved). Bare 29 prosent av de i undersøkelsen innrømmet å la handelsfolk parkere i nærheten av hjemmet sitt. Gjør det mulig for dem å holde bilen i nærheten av deg hus vil bety at de har lett rekkevidde for verktøy og utstyr.

Oppussing av kjøkken

KerkezGetty Images

6. Skap et godt faglig forhold

Over en av ti huseiere innrømmet at de pleier å si en kort hei og deretter gjemme seg bort, men funnene tyder på at det virkelig ikke er behov for det. Selv om det kan være fristende å overlate dem til det, kan du prøve å bli litt kjent med dem - det er mye mer sannsynlig at de går utover for deg, og du vil sannsynligvis ansette dem igjen i fremtiden.

Liker du denne artikkelen? Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få flere artikler som dette levert rett til innboksen din.

MELDE DEG PÅ


6 stilige gangbelysning kjøper som lyser opp plassen din

Belysning i gangen

Kuppelpendellampe

KJØP NÅ£ 45, Garden Trading

Lys opp gangen i gangen med denne klassiske pendellampen i børstet nikkelfinish. Det er en klassisk og elegant design som vil se strålende ut i ethvert hjem.

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Liten bordlampe

Liten bordlampe

KJØP NÅ£ 99, Marks and Spencer

Vi elsker denne klassiske, moderne bordlampen. Hvis du har nok plass på et gangbord, er dette et utmerket lysvalg.

Neste vegglampe

Vegglampe i messing

KJØP NÅ £ 30, neste

Med en antikk messingfinish, vil denne vegglampen heve en tom veggplass umiddelbart. Vi har øye med denne ...

Belysning i gangen

Bordlampe

KJØP NÅ £ 215, Amara

Designelskere vil elske denne kunstige gull- og glassbordlampen, strålende for å lyse opp et lite gangrom, og ideelt å slå på konsollbordet.

Belysning i gangen

Vegglampe i tre og keramikk

KJØP NÅ£ 55, John Lewis & Partners

Legg til et snev av Scandi i gangen med denne enkle og stilige keramiske vegglampen. Perfekt å få tak i hvis du har begrenset plass.

Neste hengelys

Anheng som er lett å fikse

KJØP NÅ £ 15, neste

Leter du etter et uttalelseslys for å gi mye karakter? Denne fremtredende kobberstilen fra Next er det ultimate kjøpet.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.